Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expoa

Nekoliko desetak posjetitelja posjetilo je Westgate. Najnoviji trendovi su tematska vjenčanja u stilu prošlih razdoblja, omiljenih filmova ili klasičnih priča.

Na Danima vjenčanja Lumini od vintagea do avangarde

Na Danima vjenčanja u trgovačkom centru Lumini varaždinske su dizajnerice predstavile kolekcije za proljeće te najsvečanije prigode.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb okupio zvijezde

Preko 200 izlagača, šest modnih revija i preko 8000 posjetitelja uživalo je u fantastičnom programu sajma vjenčanja u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače 2017.

6. Dan otvorenih vrata u restoranu Laguna

U subotu, 11. ožujka 2017. od 14-20h zaljubljeni parovi mogu pogledati kako izgleda bajka u restoranu Laguna. Ulaz je besplatan, a očekuje vas bogat program.

Dani vjenčanja u centru Lumini 11. i 12. veljače 2017.

Trgovački centar Lumini bit će domaćin Dana vjenčanja u subotu i nedjelju. Program počinje od 15 sati, a najsretnije i najspretnije očekuju nagrade.

Deseti jubilarni Wedding Expo u Westgateu

Od 17. do 19. veljače 2017. u Westgateu će se održati najveći sajam vjenčanja u regiji Wedding Expo. Prava poslastica bit će modna revija u subotu. Ulaz je besplatan.

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17 dočarao čaroliju vjenčanja

Zaljubljeni parovi su dva dana uživali u radionicama, revijama i kompletnoj čarobnoj bajci koju je Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17 dočarao.

Sajam vjenčanja 2017 u Banja Luci: Sve na jednom mjestu za Vaše vjenčanje

Modne revije, haircut i makeup radionice, degustacije, nastupi i nagradne igre čekaju na Vas 11. i 12. veljače 2017. u Banja Luci u BiH.
UČITAJ VIŠE