10 vjenčanica koje si morate priuštiti za vjenčanje

Pogledajte deset vjenčanica koje nećete nositi samo jednom, već su to haljine u kojima možete uživati u toplijim danima i svečanijim prilikama.

Romantično vjenčanje u Zagorju Luke Šulića

Jedan od popularnog dua 2Cellos, Luka Šulić, vjenčao se sa Tamarom Zagoranski u Zagorju. Sretnu vijest prekrasan par objavio je na Instagramu.

Najbolji nogometaš svijeta Messi oženio svoju prvu ljubav

Vjenčanje godine u Argentini održano je u luksuznom hotelu u gradu Rosario, a brojni gosti Lionela Messija i Antonele Roccuzzo bili su nogometaši i poznate osobe.

Salon za organizaciju vjenčanja Exclusive proslavio 14. rođendan

U velikom stilu i glamuru vlasnica salona za organizaciju vjenčanja Exclusive iz Nove Gradiške Liljana Šoch imala je party godine uz brojne goste i sjajan program.

Vjenčana kolekcija kišobrana

Wedding City i Hrvatski kišobran snimili su kampanju za vjenčanu kolekciju kišobrana koji služe kao i suncobrani u varijaciji stilova i tkanina za mladenke.

Bezgranična maštovitost unikatnih Andy's vjenčanica

Prva linija Andy's vjenčanica je unikatna po svojoj praktičnosti koje se u trenutku preobraze u svakodnevni, večernji ili neki drugi styling.

Vesna Sposa 2017 - jednostavnost koja otkriva raskoš

Nova kampanja Vesne Spose snimljena je u bajkovitoj Opatiji gdje je dizajnerica Vesna Pretković predstavila kolekciju za jesen/zimu 2017.

Novi zabavni trendovi za vjenčanje u 2017.

Žive boje, detalji na vjenčanju, zelenilo i društvene mreže su samo neki od detalja koji su „in“ ove godine i koje će mladenci pratit tijekom cijele 2017.
UČITAJ VIŠE