objavljeno: 27.12.2017

Sajam vjenčanja 2018 održat će se 17. i 18. veljače u Banja Luci

Sajam vjenčanja 2018 održat će se 17. i 18. veljače u Banja Luci
"Budući mladenci na banjalučkom velesajmu mogu pronaći sve što požele za vjenčanje, a posjetitelje očekuje i bogat program. Vidimo se 17. i 18. veljače 2018."

Sajam vjenčanja 2018 organizira se treću godinu zaredom na banjalučkom velesajmu. Tijekom 17. i 18. veljače 2018. godine posjetitelji i budući mladenci imat će priliku da, uz sajamske popuste, izaberu sve ono najljepše za njihovo vjenčanje.

U ponudi će se tako naći zaručničko prstenje, vjenčanice i odijela, svečane haljine, cvijeće i druge dekoracije, torte, kolači i pića, foto i video snimatelji, frizeri i kozmetičari, kao i sve ono što čini jedno vjenčanje posebnim. Mjesto za organizaciju vjenčanja ponudit će restorani, svadbeni saloni i svečani šatori.

Pored sajamske postavke, za posjetitelje će biti organiziran i bogat programski sadržaj koji uključuje modne revije, prezentacije šminkanja i pravljenja frizura na pozornici, degustacije hrane i pića, muziku i ples.

Sajam vjenčanja Banja Luka

Podršku projektu dali su Grad Banja Luka i Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku. Sve informacije možete potražiti na www.sajam.co ili na info@sajam.co.