objavljeno: 27.03.2017

Vesna Sposa 2017 - jednostavnost koja otkriva raskoš

Vesna Sposa 2017 - jednostavnost koja otkriva raskoš
"Nova kampanja Vesne Spose snimljena je u bajkovitoj Opatiji gdje je dizajnerica Vesna Pretković predstavila kolekciju za jesen/zimu 2017."

Kako spojiti bezvremensku ljepotu krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna Pretković koja je za jesen/zimu 2017. svoju kolekciju snimila u bajnoj Opatiji.

Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

Svoju je dugogodišnju reputaciju ovdje potvrdila predstavivši sebi već svojstven profinjen i uglađeno atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica. U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima. Kroz svoj 25-godišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove jeseni i zime Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.

Vesna Sposa kolekcija vjenčanica jesen/zima 2017.

Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega. Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a plodonosna je suradnja nastavljena i s modelima – haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske i Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju Vesnu SPOSU. Ovom je kolekcijom Vesna SPOSA privukla mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.

Vesna Sposa kolekcija vjenčanica jesen/zima 2017.

FOTO: Robin Pretković

MODELI: Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska

FRIZURA: Davor Perman

MAKE UP: Reviderm

HALJINE: Vesna SPOSA

Vesna Sposa kolekcija vjenčanica jesen/zima 2017.

Vesna Sposa kolekcija vjenčanica jesen/zima 2017.

Vesna Sposa kolekcija vjenčanica jesen/zima 2017.

VESNA SPOSA

ZAGREB - SPLIT -KARLOVAC - RIJEKA - VARAŽDIN

Nazovite nas na: 0038514818582

Kontaktirajte nas na: sposa@vesnasposa.hr

Pratite nas na: www.vesnasposa.hr

Lajkajte nas na facebooku: facebook.com/vesnasposa