objavljeno: 26.08.2009

Numeriranje stolova na vjenčanju

Numeriranje stolova na vjenčanju
"Tko ne voli slatka iznenađenja? Pogotovo ona koja Vas dočekaju za stolom! Neki mladenci su vrlo kreativni kada se radi o sitnicama za vjenčanje."

Tko ne voli slatka iznenađenja? Pogotovo ona koja Vas dočekaju za stolom! Neki mladenci su vrlo kreativni kada se radi o sitnicama za vjenčanje. Upravo te sitnice podignu cijeli dojam svadbe i upravo su ti detalji tema brojnih razgovora budućih mladenaca.

Jedna od zgodnih ideja numeriranja stolova koja Vam daje malo slobode, osobnog štiha i igranja s bojama je pred Vama. Vrlo simpatična ideja je da u svaki okvir stavite sliku para prije vjenčanja, a po rasporedu stolova možete putem tih slika složiti priču kako ste se upoznali pa sve do trenutka kada ste rekli sudbonosno 'DA'. Vjerujte nam da će svi gosti vrlo rado prošetati po prostoriji kako bi vidjeli sve slike i bit će oduševljeni Vašom idejom i trudom.

Sve što Vam treba su:

  • okviri od slika (broj komada zavisi od broja stolova)
  • papir za zamatanje (zbog prekrasnih boja)
  • Vaše slike (ako želite)
  • skalpel (rezanje/ ukrašavanje)
  • brojevi stolova
  • olovka (može kaligrafija ako Vam se više sviđa)
  • ljepilo

U samo nekoliko koraka ćete od običnog okvira za slike napraviti fantastičan ukras za stol koji će, osim što će biti funkcionalan, biti i vrlo upečatljiv, jedinstven te će oduševiti većinu gostiju (barem ženski dio).

Korak 1: Odvojite originalnu pozadinu okvira za slike
Korak 2: Stavite papir u boji koji želite za pozadinu ili sliku zaljubljenog para
Korak 3: Zalijepite broj stola na papir (pazite da ne prekrijete bitan detalj na slici)
Korak 4: Vratite originalnu pozadinu okvira slike natrag i pričvrstite
Korak 5: Nemojte okvire zaboraviti staviti na stol

Neki pak označavaju stolove tako da na bocu vina nalijepe broj stola ili stave u sredinu dekoracije broj stola, neki stave šalice sa brojem, zgodna ideja je i stavljanje slika sa imenima gostiju na papirnati broj kako bi se uzvanici, koji se još ne znaju, mogli lakše i bolje upoznati. Uglavnom ima nepresušan izvor ideja samo za označavanje broja stola i rasporeda sjedenja, ali što god izabrali ne možete promašiti.