Frizure za vjenčanja

Ako postoji savršena prilika za posebnom frizurom, onda je to dan vjenčanja. Vaša svadbena frizura uz malu pomoć dobrog frizera i mašte može izgledati poput one pravih hollywoodskih zvijezda. Možete se odlučiti za frizuru koja će izgledati poput svakodnevne, ali savršeno počešljane i dotjerane kose, pa sve do zahtjevnih i dramatičnih umjetničkih djela za crveni tepih. Savršena svadbena frizura mora istaknuti Vaše prekrasne crte lica te pristajati Vašoj vjenčanici koja će dodatno uobličiti Vašu figuru i savršen osoban stil. Frizura je odraz Vaše osobnosti i mora isticati najbolje na Vašem licu te minimalizirati nedostatke.

FRIZURE KOJE SU UVIJEK IN

Moderni stilovi su bitni, ali im ne biste im trebali robovati. Napravite ono što se Vama sviđa, a tek onda dodajte određen moderan štih i vidjet ćete da ćete na vjenčanju posebno zablistati. Posebno obratite pažnju da se frizura i vjenčanica upotpunjuju, a naš savjet je da barem tjedan dana prije vjenčanja isprobate kombinaciju za koju ste se odlučili. Učinite to i Vaše vjenčanje će biti nezaboravno.

Frizura prema-gore Duga kosa prema gore Duga kosa prema unatrag Duga kosa Duga kosa spuštena Duga plava kosa djelomično podignuta Počešljana Počešljana frizura Francuska punđa s ukrasima Punđa Plava punđa kovrčava Tiara u punđi
Kliknite za uvećanje

Kosa počešljana unatrag ili prema gore
Ovom frizurom više ističete svoje lice i profil. Ovaj stil se vrlo dobro uklapa u posebno lijepa ili formalna vjenčanja.

Punđa
Ovom frizurom naglašavate svoj vrat i prigodna je za sve vrste slavlja. Može varirati od obične francuske punđe do kovrča.

Opuštena kosa ili frizura prema dolje

Stil koji odaje opuštenost i odličan je za dnevne prilike, posebno za svadbe na otvorenom te neformalna vjenčanja.

Duga kosa
Sa dugom kosom možete gotovo sve. Možete ju nositi opuštenu, zabačenu unatrag ili uplesti neki materijal ili ukras koji je u skladu s Vašom vjenčanicom. Ako imate prirodno kovrčavu kosu dodatno ju istaknite. Uglavnom, pustite mašti na volju.

Srednje dugačka kosa
Gotovo nemate granica kao ni kod dugačke kose. Možete ju zakovrčati, ispraviti, podvinuti, staviti iza uha ili jednostavno počešljati i pustiti da sama padne i da Vam onaj prekrasan osjećaj opuštenosti. Ako ste zamislile podignuti ju, a malo Vam je prekratka smirite se jer imate par mjeseci da Vam naraste i da probate podignuti 'look'.

Kratka kosa
Nemojte misliti da mladenke sa kratkom kosom nemaju problema sa izborom frizure. Naprotiv, imaju velik izbor pa tako mogu birati hoće li staviti umetke ili samo ekstenzije koje su danas u svim dužinama i bojama. Ako se odlučite za posebnu frizuru onda možete birati hoćete li ju zalizati ili ju nositi kovrčavu. Tijare, ukrasne špangice, kopče i ostali klasični dodaci mogu uveličati Vašu frizuru na mnogo načina.

Šiške
Šiške možete nositi na više načina. Rijetke, guste, obojene, asimetrične ili slojevite. Ako nikada niste nosile šiške, eksperimentirajte s njima dosta prije vjenčanja, da biste imali dovoljno vremena da narastu ako Vam se neće svidjeti ili Vam neće dobro stajati. Ako ste uvijek imali šiške, ovo možda nije trenutak da ih maknete na stranu i ogolite čelo. Možete napraviti efektnu frizuru ukoliko na kosu stavite češljiće s mrežicom, koje lako možete skinuti nakon samog vjenčanja.

Novi trend
Ukrasite kosu nakitom i posebnim dodacima kao što su ukosnice, posebne kopče… Isprobajte kombinaciju raznih dodataka koja će Vam dati poseban slojeviti niz koji je lako skinuti nakon ceremonije.

Srednje duga kosa Srednje dugačka počešljana unatrag Skupljena kovrčava Kratka kosa Šiške asimetrične Slojevito sa šiškama Šiške Šiške uz kovrče Efektni dodatak - mreža Mreža sa dodatkom u kosi Umeci Uvijek prigodan vjenčić u kosi

Kliknite za uvećanje

 
U koje godišnje doba želite imati ili ste imali vjenčanje:
 
Najbolji popust na portalu UdajemSe.hr mi je za:
 

DODAJ NA FACEBOOK

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Slatke istine

Najstarija vjenčana tradicija

Veo datira još iz doba prije početka Rima kada je bio jarko žute boje i nosio se preko glave kako bi štitio mladenku od zlih duhova.Recite da dolazite preko portala UdajemSe i dobit ćete popust od 1%
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright © 2014 UdajemSe.hr | Uvjeti korištenja | Marketing | Kontakt |