objavljeno: 01.07.2022

Total Band

Total Band
"Zabavna i iskusna ekipa koja donosi svoje iskustvo, znanje, talent i profesionalnost, a raznovrsnim repertoarom i energijom nastoji ostaviti trag na glazbenoj sceni."
Mobitel: 095 394 4474 / 099 433 8755

Pitate se zašto Total? Zato što donosimo cjelokupnost te brinemo da Vaš najposebniji dan bude i najbolji ikad! Zabavna i iskusna ekipa u novom timu donosi Vam svoje iskustvo, znanje, i talent te profesionalnost na svim budućim eventima kao i do sada, te nastoji zadovoljiti svakog pojedinca. Ozbiljnim pristupom, te vrhunskom opremom i prilagodljivim stylingom, bogatim i raznovrsnim repertoarom i energijom nastojimo ostaviti trag na glazbenoj sceni, te podijeliti sva iskustva sa Vama! Iza sebe za sada imaju singl prvijenac pod nazivom "SAMO TI", kojeg možete poslušati na njihovom Youtube kanalu, ali to nije sve, jer Totalci pripremaju mnoštvo noviteta sa kojima ćete se ubrzo upoznati!

Totalci su spremni učiniti sve za Vas, ostaviti dobar dojam te nezaboravan provod!

 

Članovi
Josip Valec - Bass gitara / back vokal
Dorian Jurić - Električna gitara
Ivan Crnković - Bubanj
Karlo Kuruc - Harmonika / klavijature / vokal
Ivan Gregurić - Klavijature / harmonika / vokal
Ilijana Jerković - Skender - Glavni vokal
Josip Benšak - Glavni vokal

 

Total band

 

Ilijana Jerković - Skender
Pjevanjem se bavi od svoje šesnaeste godine. Nastupila je na brojnim glazbenim festivalima u regiji i osvajala nagrade. Svoju publiku ima i u Sloveniji te se često nalazila na vrhovima muzičkih top ljestvica i hitovima dana. Kao koreografkinja i plesačica surađivala je s mnogim domaćim izvođačima i glazbenicima. Kroz brojne suradnje i sama je odlučila organizirati svoj glazbeni festival kako bi pomogla mladim pjevačkim nadama i pružila im priliku za glazbenu karijeru. Ilijana se okušala i u voditeljskim vodama te je četiri godine uspješno vodila i uređivala vlastitu glazbenu emisiju na Zagrebačkoj TV. U privatnom životu, Ilijana je agentica u posredovanju nekretninama te se bavi organizacijom humanitarnih koncerata, vjenčanja i raznih evenata.

 

Josip Benšak
Josip je perfekcionist te mu je bitan svaki detalj kako bi rezultat bio najbolji, te brine da se svaka sitnica dovede do savršenstva. Pjevanjem se bavi dugo, a odlično se snalazi i ulozi studio producenta. Završio je smjer Aranžersko - Scenografskog dizajnera, Primijenjene Umjetnosti. Isto tako, Josip se bavi pisanjem i aranžiranjem pjesama pa ne budite u čudu ako nas čujete uskoro i u tom izdanju. Nastupao je u raznim natjecateljskim emisijama, poput Lille Showa, Zvezda Granda gdje je ostvario dobre rezultate. Cilj mu je dovesti cijelu priču na jednu višu razinu, jer za drugačije ne zna.

 

Ivan Crnković
Talentirani Ivan koji svojim talentom i odličnim sluhom nosi ritam cijelog banda. Osim odličnog smisla za ritam, Ivan je i najluđi član postave, zabava mu je uvijek prioritet iza ozbiljno odrađenog posla, a po bubnjevima šeta kao po rivi. Ivan je osim odličnog glazbenika i vlasnik firme Blackcar, preko koje možete doći do kombija za prijevoz vaših raznovrsnih potreba.

 

Dorian Jurić
Suosnivač Total banda i opasni glazbenik koji svojim solažama na električnoj gitari svakog od nas ostavlja bez daha. Naš Dorian Jurić, čovjek koji svojim idejama i voljom za rad, svakom pojavom oduševi sve nas, tako da jedva čekamo da ga vidite i čujete uživo!

 

Josip Valec
Osnivač benda i jedan od onih kojima je humor uvijek na prvom mjestu. Josip uz bass gitaru svira i sve tamburaške instrumente, uz to i hrvatska tradicionalna glazbala - samicu, ljericu i gajde. Nastupao je na brojnim festivalima na Cipru, Turskoj, Makedoniji, Bugarskoj, Srbiji, BIH, Austriji, Njemačkoj, Poljskoj, Italiji... Svirao je na prijemu kod slovenskog predsjednika Boruta Pahora te kod hrvatskih predsjednika Stjepana Mesića i Ive Josipovića.

 

Ivan Gregurić
Talentirani Ivan svoj glazbeni put započeo je u dva smjera. Školovao se i usavršavao u svijetu klasične glazbe te pohađao glazbenu školu te kasnije i glazbenu akademiju. Trenutno vodi svoju vlastitu školu harmonike te predaje u glazbenoj i srednjoj školi, kako i sam kaže radi glazbu i živi glazbu. Uz sviranje, Ivan također ne skriva talent za pjevanje, pa ćete često moći ćuti i njega u live izvođenju. Ivan je također perfekcionist te nastoji da svaka sitnica završi na svom mjestu!

 

Karlo Kuruc
Kad kažemo veseljak, to je onda on, talentirani Karlo uz Harmoniku, također svira klavijaturu te pjeva, što prateće, što glavne vokale, osobito u smjeru Bogdana jer mu to neizmjerno leži. Iza sebe ima 6 godina osnovne glazbene i 2 godine srednje u glazbenoj školi Zlatka Balokovica. Uz sve to Karlo je još i harmonikaš u sastavu “Studio Kronike” te korepetitor folklornog ansambla Ivan Goran Kovačić.