Medeni mjesec svugdje: odluči se za krstarenje!

Jeste li već razmišljali kako želite provesti svoje prve, najslađe dane braka koje ćete zauvijek pamtiti? Odvažite se na avanturu i zaplovite u medeni mjesec!

Maldivi su najpoželjnija destinacija za medeni mjesec

Donosimo pregled najpoželjnijih destinacija za prvo bračno putovanje. Imamo dvije liste i znamo da što god odaberete da ćete uživati sa voljenom osobom.

Bajkovita Venecija

Venecija nudi talijanski šarm, romantiku, tajanstvenost, arhitekturu, povijest, muzeje, hotele, bistroe i vožnje gondolama. Tradicija nalaže da se par koji se vozi u gondoli mora poljubiti ispod svakog mosta kako bi zauvijek ostali zaljubljeni.

Fidži - koraljna prijestolnica svijeta

Zemlja 333 čarobnih otoka na jugu Tihog oceana pruža nevjerojatne pješčane plaže, toplo tirkizno more, slapove, zelenilo i tropsku klimu koje nećete pronaći nigdje na svijetu.

Medeni mjesec - romantično putovanje

Hoćete li odabrati krstarenje, robinzonsku avanturu, Jadran, Mediteran ili planine najvažnije je da uživajte jedno u drugome, jer najslađa zadovoljstava kriju se u našim odnosima, pažnji i partnerskoj ljubavi.

Pariz - najromantičniji grad na svijetu

Grad ljubavi, svjetlosti, prijestolnica umjetnosti, mode i gastronomije mjesto je koje morate posjetiti sa voljenom osobom i ponovno se zaljubiti kada vidite odsjaj prelijepog grada u očima svoje ljubavi.

Maldivi - raj na zemlji

Šetnje po prekrasnom bijelom pijesku koji se utapa u kristalno čisto more i bogat morski život idealno je mjesto za opuštanje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Kako dodatno uštediti kod planiranja bračnog putovanja

Otkrivamo trikove pomoću kojih biste mogli uštedjeti veću svotu za organizaciju putovanja o kojem sanjate cijeli život. Medeni mjesec je pred Vama!
UČITAJ VIŠE