objavljeno: 30.01.2020

Medeni mjesec svugdje: odluči se za krstarenje!

Medeni mjesec svugdje: odluči se za krstarenje!
"Jeste li već razmišljali kako želite provesti svoje prve, najslađe dane braka koje ćete zauvijek pamtiti? Odvažite se na avanturu i zaplovite u medeni mjesec!"

Ulazak u brak novi je početak, velika odluka i sreća koja traži i veliko slavlje. Tome jedino prilikuje i fantastičan medeni mjesec. Jeste li već razmišljali kako želite provesti svoje prve, najslađe dane braka koje ćete zauvijek pamtiti?

Sve više novopečenih mladenaca odlučuje se za putovanja. Ima li što ljepše nego putovati i istraživati različite zemlje i kulture s voljenom osobom? Međutim, putovanje iziskuje i mnogo truda, planiranja, stresa, pakiranja i dugih redova u avionu, pogotovo ako želite otputovati u više zemalja u kraćem vremenu. Postoji super rješenje za to – krstarenje.

BC Cruising medeni mjesec

Iako mnogi još uvijek misle da su krstarenja za njih nedostižna, ona postaju sve pristupačnija cijenom, lako ih je rezervirati, a bogatim sadržajem odgovaraju gotovo svima. Stoga se sve više mladenaca odlučuje se za ovakvu varijantu svog bračnog putovanja.

BC Cruising medeni mjesec

Putovanje na kojem se svaki dan budimo u novom gradu, ali bez aviona, autobusa, pakiranja i vječitog presjedanja, upravo je krstarenje. Pogodno za one koji ne mogu uložiti puno vremena u putovanja, jer tijekom jednog krstarenja na lagan i opušten način mogu posjetiti mnoga mjesta. Zašto se mučiti biranjem jedne posebne destinacije, ako se za isto vrijeme može obići njih desetak, uz stalnu uslugu broda, neprekidne zabavne aktivnosti i intimnu romantičnu atmosferu kabine uz šum valova, daleko od svijeta?

Nije li to upravo ono što vam treba na medenom mjesecu - da sve vaše brige nestaju jednom kada kročite na brod, a vi svoju energiju sačuvate za nove destinacije, zabavu i - jedno za drugo.

BC Cruising medeni mjesec

Danas su krstarenja kreirana prema mladim ljudima i njihovim potrebama, a za brodove se često kaže da su mali grad na moru, zbog toga što na jednom mjestu možete pronaći sve što vam treba: restorane, duty free shopove, wellness centre, ljekarne, trgovine, restorane, bazene, barove, klubove i zabavu. Atraktivan dnevni i večernji program dobra je prilika da svoje posebne dane provedete zabavljajući se, ali i da upoznate vama slične zaljubljenike u putovanja i suputnike za buduća krstarenja!

BC Cruising medeni mjesec

Da je krstarenje prava odluka za vaš medeni mjesec, uvjerit će vas Krstarenja by Anamarija. S 25 godina iskustva u turizmu i više od 16 godina sa samim krstarenjima, zasigurno će vam pomoći odabrati vaš medeni mjesec iz snova.

Više informacija o ponudama i fantastičnim destinacijama koje vas čekaju možete saznati posjetom na web stranicu ili upitom na [email protected].

Odvažite se na avanturu i provedite svoj medeni mjesec – svugdje!