Studio Šarčević | Weddings

Studio Šarčević profesionalni je studio za fotografiranje i snimanje vjenčanja. Osmjeh na Vašem licu dok listate Vaš book ili gledate Vaše fotke, to je ono što ovaj naš posao čini čarobnim. Hvala Vam što nam vjerujete.

Tomo Bagarić Photography

Tomo Bagarić izvlači najbolje iz Nikona i vozi najgore od Renaulta. Kontekstualni portret je ono što najviše voli. Da, naravno da snima i vjenčanja. Preko UdajemSe.hr ostvarujete popust od 10%!

Fotqa

Kao iskusni fotografi i snimatelji, koji su i sami prošli "ludilo" vjenčanja, vjerujemo u prekrasnu, nenametljivu vjenčanu fotografiju koja će sačuvati duh i emocije Vašeg dana.

Deux Foto Video

Deux Foto Video nudi snimanje i fotkanje vjenčanja i svih društvenih događaja, a najveća prednost je individualni pristup i visoki nivo fleksibilnosti i dogovora.

KL Photo

Recite da ste do KL Photo došli preko portala UdajemSe.hr i dobit ćete 500 kuna popusta na advanced paket usluga fotografiranja. Nama samo na info@udajemse.hr pošaljite potvrdu o suradnji.

My photo art

My photo art nudi vrhunske usluge fotografiranja. Fotografije su inovativne, kreativne, umjetničke i originalne. Javite nam se s povjerenjem.