Total Band

Zabavna i iskusna ekipa koja donosi svoje iskustvo, znanje, talent i profesionalnost, a raznovrsnim repertoarom i energijom nastoji ostaviti trag na glazbenoj sceni.

Cukeraj - torte i slastice

Vizija Cukeraja je biti prepoznatljivi po kvaliteti i svježini proizvoda, stvoriti kulturu poklanjanja kolača u obliku slatkog poklona i ostati vjeran tradicionalnim receptima.

Tri soprana One

Akademski obrazovane solo pjevačice Ana Zebić Kostel, Mima Karaula i Mia Domaćina Topalušić. Uveličat će obred crkvenog vjenčanja toplinom svojih soprana koji čine čaroliju koju ćete dugo pamtiti.

Grupa Profeel

Grupa Profeel profesionalni je glazbeni sastav koji pokriva sve žanrove i želimo ugoditi željama mladenaca. Grupa Profeel je pravi odabir za svadbenu svečanost.

Gagula band

Velika količina energije, znanje i profesionalnost naši su aduti. Uz Gagula band budite spremni na spektakl!

OPG Frezija

OPG Frezija njeguje tradicijsku proizvodnju već 40 godina, prilagođavajući procese sadnje, obrade i uzgoja za najkvalitetnije proizvode.

Beauty centar Božica

Beauty centar Božica ima najkvalitetniju opremu, stručno osoblje i tradiciju poslovanja od 1969. Vrhunsku uslugu prepoznale su i brojne zvijezde poput Maje Šuput, Antonije Blaće, Marijane Batinić, Renate Sopet, Viktor Drago i mnoge druge.

Restoran Evergreen

Restoran Evergreen nudi romantičan spoj ljepote, elegancije i vrhunske gastronomije, a ponuda varira o godišnjem dobu, sezoni, ali i o željama gostiju. Neka tanjur dalje priča…

New York band

New York band je nastao 2010., čini ga 6 glazbenika te ima muški i ženski vokal, a kao glavni vokal u bandu ističe se Bojan Jambrošić.

Wedding City

Wedding City je prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. U showroomu se nalaze poznati brendovi poput Martina Felja, Ana Milani, Luna Novias by Rosa Clara, White by Wedding City, Sirelys, Foch, Karizma i dr.

Restoran Laguna

Restoran Laguna organizira ispraćaj mladenaca s najpovoljnijim cijenama vlastitog cateringa. Svadbeni menu od 40 eura uz neograničenu konzumaciju pića te besplatan i osiguran parking sa 300 parkirnih mjesta.

Phoenix Hotel

Hotel Phoenix Zagreb najromantičniji je hrvatski hotel, a zbog svoje elegancije, vrhunske usluge, ljubazne i profesionalne usluge i najpoželjnije mjesto za vjenčanje.

Hotel Sport

Hotel Sport Ivanić-Grad nudi raskošno vjenčanje u svadbenoj sali koja može primiti 300 uzvanika. Moderna dekorativna rasvjeta osvježit će veličanstvenu prostoriju s čarobnim pogledom na bazen, a vrhunska usluga oduševit će vas svojom profesionalnošću.

Sandra Haddad

„Do You Believe In Fairies?“ naziv je čarobne kolekcije vjenčanica koje su stvorene kao dio najljepše priče o bajkovitim vilama i gracioznim balerinama. Rezervirajte svoj termin!

Prestige Line

Prestige Line Vam nudi prilagodljive luksuzne pakete za vjenčanje koje si možete priuštiti i pružamo detaljno organizirane pakete iz ponude uz koordinatora.

Vjenčanje uz Gitaru

Uživajte u svom vjenčanju uz romantičan ugođaj zvuka gitare dok koračate prema oltaru. Birajte između jedne ili dvije gitare uz akustični duet Gala Guitarras.

Sanja Agić - make up artist

Sanja Agić Ex Juričić vrhunska je vizažistica koja je svoje iskustvo stekla u Opatiji i Zagrebu, a uljepšavala je i mlade dame u Koreji. Autorica je i knjige "Make up s potpisom".

MC make up

Make up za vjenčanja i ostale svečane prilike. Probni make up gratis!

Ples za vjenčanje

Više od 15 godina iskustva u raznim plesovima naučilo me najvažnijoj stvari, a to je da se ljudi moraju zabaviti dok plešu. Moje iskustvo i Vaša želja za svladavanjem plesnih koraka siguran je korak prema veselom druženju i zajedničkom krajnjem cilju - plesu.

Studio Šarčević | Weddings

Studio Šarčević profesionalni je studio za fotografiranje i snimanje vjenčanja. Osmjeh na Vašem licu dok listate Vaš book ili gledate Vaše fotke, to je ono što ovaj naš posao čini čarobnim. Hvala Vam što nam vjerujete.

Melli Aromatica

Melli Aromatica Vesna Sirovina nudi unikatne sapune različitih oblika, rođendanskih poruka ili zahvalnica sa svečanih događanja i to uz 10% popusta!

Event & Wedding Zone

Bezobrazno dobra vjenčanja i ništa manje od toga. Ako želite nove ideje i rješenja... Ako želite velik izbor predivnih i novih lokacija... Ako želite fotografa i snimatelja koji hvataju one divne spontane trenutke... Ako želite svoje goste ostaviti bez daha.... A ne prekoračiti svoj budžet, javite nam se!

GEA

Bend za svadbu, event, koncert, maturalnu zabavu, klupsku svirku i svaku drugu veselu prigodu. "U bandu zaista dišemo kao jedan, a najviše volimo svirati ljubavne pjesme", kažu Euroartovci.

Svadbene čaše

Hrvatski pioniri dekoriranja čaša za vjenčanje ili posebne prilike po vašim željama. Preko UdajemSe.hr dobivate popust na set od 4 dijela (čaše, boce, svijeće i jastučić) - samo 300kn!

Fotqa

Kao iskusni fotografi i snimatelji, koji su i sami prošli "ludilo" vjenčanja, vjerujemo u prekrasnu, nenametljivu vjenčanu fotografiju koja će sačuvati duh i emocije Vašeg dana.

Penelope vjenčanice

Između salona za vjenčanice Penelope i portala za mladence UdajemSe.hr postignut je ekskluzivan dogovor! Svi posjetitelji koji dođu u salone vjenčanica Penelope i kažu da su došli preko portala UdajemSe.hr dobit će popust od 10% na cjelokupni asortiman.