objavljeno: 30.07.2011

Phoenix Hotel

Phoenix Hotel
"Hotel Phoenix Zagreb najromantičniji je hrvatski hotel, a zbog svoje elegancije, vrhunske usluge, ljubazne i profesionalne usluge i najpoželjnije mjesto za vjenčanje."

Adresa: Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb
Telefon: 00385 1 2006 333
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.hotelphoenix.hr
Radno vrijeme: 0-24
Facebook stranica

Romantični utorak, dan za buduće mladence
Hotel Phoenix pretvara Vaše vjenčanje u bajku
Hotel Phoenix postao najromantičniji hotel u Hrvatskoj
VIDEO: Gangam Style i u Hotelu Phoenix
5. Kućni sajam vjenčanja u Phoenixu
Festival ljubavi u hotelu Phoenix
Veličanstveno Valentinovo u Hotelu Phoenix
Pogledajte kako je izgledalo Vjenčanje godine u Hotelu Phoenix
Hotel Phoenix ponovno najromantičniji hotel u Hrvatskoj
Wedding with style u hotelu Phoenix
Wedding Day u Hotelu Phoenix

Ulaskom u ovaj šarmantni hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu kao da ste kod kuće. Svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

Uz visoku kvalitetu i udobnost, te tradicionalno hrvatsko gostoprimstvo u 55 udobnih i prostranih soba, s delikatesnim buffet doručkom sa show-cookingom, u a´la carte restaurantu Maestro, koji nudi ukusnu domaću i internacionalnu kuhinju, s degustacijom vina u vinskom podrumu, razmazit ćemo svakog gosta.

U našem wellnessu čeka Vas mirna spa oaza s vodenim masažama, beskonačnim bazenom, nizom spa tretmana za opuštanje i uljepšavanje, solarij, te odlična teretana s vrhunskim Technogym spravama.

Gostima je na raspolaganju veliko parkiralište pod video nadzorom, Wi-fi u cijelom hotelu, te niz dodatnih usluga na zahtjev gosta, od organizacije prijevoza, slobodnog vremena, prevoditelja, medicinskih usluga, pa sve do sitnih detalja poput nabavke vašeg omiljenog štiva, pripreme omiljenog jela...