Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

Proljetna kolekcija vjenčanica Sandre Haddad „Vjerujete li u vile?“

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave, lagane i pastelne vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke.

Vjenčanice Milla Nova za mladenku kao iz bajke

U salonu Vesna SPOSA ekskluzivno je predstavljena kolekcija Milla Nova vjenčanica. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe.

Zlatarnica Rodić kao adresa za presonalizirano ručno rađeno vjenčano prstenje

Prsten je snažan simbol trajnosti i nepromjenjivosti, a u kontekstu vjenčanja nosi potvrdu povezanosti i odanosti partneru.

Vjenčanje iz bajke: Vjenčali se Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Najljepši par u Hrvatskoj izrekao je veliko DA u rodnom gradu prekrasne mladenke. Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživali su u svakoj sekundi vjenčanja.

Kraljevsko vjenčanje godine: Princ Harry i Meghan Markle postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa

Princ Harry i Meghan Markle su se pred cijelim svijetom vjenčali u dvorcu Windsor u Londonu i službeno postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Nakon osam godina veze u Cavtatu se oženio tenisač Marin Čilić

Teniska zvijezda Marin Čilić je u oženio svoju ljepoticu Kristinu Milković u Cavtatu u crkvi sv. Nikole, a slavlje sa 400 gostiju se nastavilo u tvrđavi Revelin.

Svadbene svečanosti u najromantičnijem hrvatskom hotelu – Phoenix hotel

Dan vašeg vjenčanja u hotelu Phoenix bit će najsavršeniji dan u vašem životu! Vjenčanje je događaj za slavlje i feštu u pravom smislu riječi!
UČITAJ VIŠE