Maldivi su najpoželjnija destinacija za medeni mjesec

Donosimo pregled najpoželjnijih destinacija za prvo bračno putovanje. Imamo dvije liste i znamo da što god odaberete da ćete uživati sa voljenom osobom.

Trošak vjenčanja u 2019. iznosio poput kupovine automobila

Cijena vjenčanja u svijetu u prosjeku iznosi 300.000 kuna, a najveći razlog porasta od 2015. godine iznosi zbog Instagrama i pritiska društva.

Vjenčanice za kojima će se okretati glave u 2020. godini

Vjenčanice se u 2020. vraćaju u doba princeza, raskoši i dugačkih šlepova, ali na sasvim nov i moderan način interpretiraju klasičan i prepoznatljiv stil.

U tajnosti se udala glumica Jennifer Lawrence

Prekrasna oskarovka Jennifer Lawrence se vjenčala u luksuznoj vili u Newportu za voditelja galerije u NY Cookea Maroneyja pred 150 najbližih prijatelja i celebova.

Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput

Legendarna Maja Šuput i Nenad Tatarinov su rekli veliko DA na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a Marko Grubnić dizajnirao je vjenčanicu.

Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2019. i 2020. godini

Saznajte koji datumi su najpopularniji za vjenčanje u 2019. i 2020. godini. Datumi koji su zanimljivi i fora na papiru, ali i donose sreću budućim mladencima.

Nove romantične vjenčanice Sandre Haddad u koje ćete se zaljubiti

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2019.

Pogledajte kada su u vašoj blizini zaručnički tečajevi kako biste se mogli vjenčati u crkvi te pronaći najbolje mjesto i vrijeme za završiti zaručnički tečaj.
UČITAJ VIŠE