Nove romantične vjenčanice Sandre Haddad u koje ćete se zaljubiti

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati.

Zaručnički tečajevi u Hrvatskoj u 2019.

Pogledajte kada su u vašoj blizini zaručnički tečajevi kako biste se mogli vjenčati u crkvi te pronaći najbolje mjesto i vrijeme za završiti zaručnički tečaj.

Najljepše vjenčanice modne ikone Karla Lagerfelda

Njemački dizajner, modni genije, kreativni direktor francuske i talijanske kuće Fendi i snaga iza brenda Chanel bavio se i dizajniranjem legendarnih vjenčanica.

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

Proljetna kolekcija vjenčanica Sandre Haddad „Vjerujete li u vile?“

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave, lagane i pastelne vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke.

Vjenčanice Milla Nova za mladenku kao iz bajke

U salonu Vesna SPOSA ekskluzivno je predstavljena kolekcija Milla Nova vjenčanica. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe.

Zlatarnica Rodić kao adresa za presonalizirano ručno rađeno vjenčano prstenje

Prsten je snažan simbol trajnosti i nepromjenjivosti, a u kontekstu vjenčanja nosi potvrdu povezanosti i odanosti partneru.

Vjenčanje iz bajke: Vjenčali se Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Najljepši par u Hrvatskoj izrekao je veliko DA u rodnom gradu prekrasne mladenke. Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživali su u svakoj sekundi vjenčanja.
UČITAJ VIŠE