Hrvatsko vjenčanje godine: Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo

Hana Huljić i Petar Grašo su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu. Vjenčanju godine su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji i prijatelji.

Medeni mjesec svugdje: odluči se za krstarenje!

Jeste li već razmišljali kako želite provesti svoje prve, najslađe dane braka koje ćete zauvijek pamtiti? Odvažite se na avanturu i zaplovite u medeni mjesec!

Maldivi su najpoželjnija destinacija za medeni mjesec

Donosimo pregled najpoželjnijih destinacija za prvo bračno putovanje. Imamo dvije liste i znamo da što god odaberete da ćete uživati sa voljenom osobom.

Trošak vjenčanja u 2019. iznosio poput kupovine automobila

Cijena vjenčanja u svijetu u prosjeku iznosi 300.000 kuna, a najveći razlog porasta od 2015. godine iznosi zbog Instagrama i pritiska društva.

Vjenčanice za kojima će se okretati glave u 2020. godini

Vjenčanice se u 2020. vraćaju u doba princeza, raskoši i dugačkih šlepova, ali na sasvim nov i moderan način interpretiraju klasičan i prepoznatljiv stil.

U tajnosti se udala glumica Jennifer Lawrence

Prekrasna oskarovka Jennifer Lawrence se vjenčala u luksuznoj vili u Newportu za voditelja galerije u NY Cookea Maroneyja pred 150 najbližih prijatelja i celebova.

Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput

Legendarna Maja Šuput i Nenad Tatarinov su rekli veliko DA na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a Marko Grubnić dizajnirao je vjenčanicu.

Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2019. i 2020. godini

Saznajte koji datumi su najpopularniji za vjenčanje u 2019. i 2020. godini. Datumi koji su zanimljivi i fora na papiru, ali i donose sreću budućim mladencima.
UČITAJ VIŠE