3. sajam vjenčanja Nova Gradiška

Veličanstveni sajam vjenčanja održat će se 17.11.2018., a očekuje nas bogat program sa oko 100 izglača i unikatnom modnom revijom sa Miss Universe Croatia.

Wedding EXPO od ove jeseni na Zagrebačkom Velesajmu

Wedding EXPO će se po prvi put održati na Zagrebačkom Velesajmu. Od 26. do 28. listopada 2018. se u paviljonu 10a očekuje se rekordna posjećenost.

Dani vječanja u centru Lumini oduševili varaždinskim dizajnericama i salonima vjenčanica

Najatraktivniji sajam vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje oduševio je bogatim dvodnevnim programom i vrijednim nagradama.

Sajam vjenčanja Zagreb proslavio 20. godišnjicu postojanja!

Sajam vjenčanja Zagreb je na pravi način proslavio 20. rođendan. U zagrebačkoj Areni bio je pravi spektakl uz vrhunski program i humanitarnu reviju.

Dani vjenčanja u Lumini centru

Dani vjenčanja u Lumini centru održat će se 17. i 18. veljače, a mladenci će uživati u bogatom programu i uslugama za vjenčanje. Mladence očekuju i vrijedne nagrade!

Modna revija vrhunac 12. Wedding Expoa u Westgateu

Zaljubljeni parovi uživali su u iznimnoj ponudi, programu, popustima i svemu ostalom što predstavlja najveći sajam vjenčanja u regiji – Wedding Expo.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS - čarolija vjenčanja traje cijelu godinu

Tijekom dva dana Festivala, posjetitelji su doživjeli ljepotu tog posebnog dana i uživati u čarima koje donosi Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 27. i 28. siječnja

Festival Vjenčanja smješten je u prostoru Doma branitelja te će biti, uz slobodan ulaz, dostupan posjetiteljima u subotu od 12-20h te u nedjelju od 11-19h.
UČITAJ VIŠE