Dani vjenčanja u Westgateu 21. i 22. listopada 2023.

Ako planirate vjenčanje i još uvijek ne znate gdje bi održali svoj dan za pamćenje, u Westgateu ćete zasigurno pronaći sve što ste oduvijek zamišljali.

Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb

Od 3. do 5. veljače 2023. u Areni Zagreb će se održati Sajam vjenčanja Zagreb na kojem će biti brojni izlagači, sajamski popusti i noviteti u svijetu vjenčanja.

U Westgate stižu Dani vjenčanja

Od 21. siječnja do 22. siječnja 2023. godine održat će se Dane vjenčanja kada će budući mladenci na jednom mjestu pronaći najbolju ponudu za vjenčanja.

Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS idealan za promociju Istre kao wedding destinacije

21. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja bilo je prava čarolija boja, melodija, ritmova i okusa gdje su budući mladenci pronašli sve za svoje vjenčanje.

TIJARAsposaNEWS - Istarski Festival Vjenčanja 19. i 20. studenog 2022.

Festival se vraća u velikom stilu i to u Hotelu Park Plaza Histria s mnoštvo noviteta i bogatim programom te nastupom Damira Kedže. Ulaz je slobodan.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje bogat program, prezentacije, radionice, pogodnosti, popusti i nagradne igre. Vidimo se.

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Posjetite sajam vjenčanja online, pregledajte izlagače obilježite svoje favorite, pitajte ih što želite i kontaktirajte ih te ostvarite popuste. Ostanite sigurni.

Najnoviji trendovi vjenčanica predstavljeni na Danima vjenčanja u Westgateu

U subotu i nedjelju su zaljubljeni parovi mogli uživati u fantastičnom programu te modnoj reviji vjenčanica poznatih brandova gdje su predstavljeni noviteti.
UČITAJ VIŠE