Poklonite mladencima putovanje

Još jedno osjetljivo područje koje može biti fantastično, ali i stvoriti dodatne komplikacije mladencima. Najbolje je ipak unaprijed provjeriti s mladencima.

Osoban poklon učinit će vjenčanje posebnim

Originalan poklon ne mora koštati puno, već je ideja važna. Ako su mladenci strastveni sakupljači nečega, poklonite im za vjenčanje dio koji im nedostaje.

Poklon za goste

Što pokloniti gostima na vjenčanju? Ovo nije kao Hugo – odaberi jedan broj sigurno ćeš pogriješiti. Bilo kakva sitnica je vrlo vrijedna uspomena i sve je na mladencima da odluče.

Novac kao idealan poklon za mladence

Budimo iskreni i priznajmo da svi najviše vole dobiti novac za poklon na vjenčanju. S novcem mogu kasnije napraviti točno ono što žele i kada žele.

Lista poklona za vjenčanje

Lista poklona za vjenčanje je odličan način da se pokloni ne dupliraju te da mladenci dobiju točno što žele i što im treba u životu.

Ideja za poklon: Poseban račun

Jedan od originalnijih načina (koji se ipak neće dopasti svima) je otvaranje posebnog računa za ovu svrhu. Mladenci otvore račun posebno za ovu namjenu, a uzvanicima pošalju uplatnice s ispisanim brojem računa, ali s praznim poljem za svotu koja se uplaćuje. Na ovaj način, svatko može uplatiti koliko može i želi.

Kućanski aparati za vjenčani dar

Oprez s ovakvim poklonima jer potencijalno mladenci mogu dobiti pet tostera. Sačuvajte račun ako im treba da zamjene kućanski aparat za nešto što im treba.

Poklon bonovi za mladence

Pokloniti mladencima bon nije sjajno rješenje, ali bolje dobar neosoban poklon nego loš osoban poklon.
UČITAJ VIŠE