objavljeno: 07.04.2009

Lista poklona za vjenčanje

Lista poklona za vjenčanje
"Lista poklona za vjenčanje je odličan način da se pokloni ne dupliraju te da mladenci dobiju točno što žele i što im treba u životu."

Sve su češće liste poklona koje mladenci otvore u određenom dućanu. Ovo je izvrstan način da dobiju upravo ono što im treba i žele te da se pokloni ne dupliraju, a uzvanicima strahovito olakšava nabavu (kako pogoditi koji aparat za kavu im se sviđa – onaj žuti, plavi ili srebrni? Koje im je ono boje kuhinja i je li ona rekla da obožava ili mrzi kromirane stvari?).

Naravno, nemojte pretjerati – ne možete očekivati da će Vam uzvanici ispuniti želje ako im na izbor date samo nekoliko modela jahti (naravno, osim ako među njima neće biti i Bill Gates ili netko jednake darežljivosti i sličnog materijalnog stanja). Ako se odlučite za ovu mogućnost, bilo bi lijepo dati ljudima slabijeg imovinskog stanja da biraju prvi. Naravno, možete imati više lista poklona u više dućana. Ograničenja nema – na njih možete staviti sve – od pribora za jelo i posteljine do većih kućanskih aparata. Ili, ako imate sreće – ili bogate rođake i prijatelje – i nešto veće.