Novi zabavni trendovi za vjenčanje u 2017.

Žive boje, detalji na vjenčanju, zelenilo i društvene mreže su samo neki od detalja koji su „in“ ove godine i koje će mladenci pratit tijekom cijele 2017.

75% parova planira vjenčanje preko interneta

Zaljubljeni parovi žele na jednom mjestu brzo i efikasno pronaći sve za svoj dan iz snova, a to najčešće pronađu na internet stranicama za vjenčanje poput UdajemSe.hr.

Zašto odabrati agenciju za vjenčanje

Planiranje vjenčanja je stresan posao koji zahtjeva mnogo vremena i slobodnih dana, a profesionalna agencija za vjenčanja Mella Mi će vam pomoći u ostvarivanju dana iz snova.

Prekrasni cvjetni aranžmani za stolove

Pripremili smo nekoliko cvjetnih aranžmana koji će oduševiti sve goste i uljepšati prostor za vjenčanje. Prava su poslastica za gledati, a dobit ćete i inspiraciju za nešto novo. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni izborom.

Limuzina čini svadbu glamuroznom

U limuzini se možete opustiti, slušati glazbu koju volite i zavaliti u sjedalicu u kojoj imate mjesta za noge te popiti piće ili nešto pojesti. Razmazite se na svoj dan iz snova!

Raspored događaja na dan vjenčanja

Danas se sve više mladenaca ne zamara protokolima i prepušta se improvizaciji, ali zbog snimatelja bi bilo dobro imati redoslijed događanja na vjenčanju.

Kako odabrati pravo mjesto za vjenčanje

Najvažniji detalji kod biranja mjesta za vjenčanje su: cijena, veličina prostora, kvaliteta (hrana, piće, usluga), parking, plesni podij i privatnost.

Kako napraviti listu gostiju za vjenčanje

Odabrati koga pozvati na vjenčanje jedna je od težih stvari koje ćete morati napraviti kada organizirate proslavu svog života. Vi želite pozvati svoje prijatelje, a Vaša bolja polovica želi neke druge, a imate određen broj mjesta što zbog dvorane što zbog financija. Što učiniti? Saznajte ovdje!
UČITAJ VIŠE