Vjenčanice za kojima će se okretati glave u 2020. godini

Vjenčanice se u 2020. vraćaju u doba princeza, raskoši i dugačkih šlepova, ali na sasvim nov i moderan način interpretiraju klasičan i prepoznatljiv stil.

10 vjenčanica koje si morate priuštiti za vjenčanje

Pogledajte deset vjenčanica koje nećete nositi samo jednom, već su to haljine u kojima možete uživati u toplijim danima i svečanijim prilikama.

Mladenkin izbor savršenih cipela za vjenčanje

Mladenka mora izgledati prekrasno i glamurozno, a prava cipela tu sigurno može pomoći. Cipele na petu, sandale, ravne ili ukrašene cipele - izbor je vaš.

DIY Obojaj sama svoju vjenčanicu

Odaberite jednu ili više boja i dodatno ukrasite vjenčanicu po želji. Budite unikatne na svom vjenčanju i neka se svi okreću za vama i uživajte u pogledima.

Trendovi vjenčanica za proljeće 2017.

Za mladenke koje su se odlučile za vjenčanje u rascvjetano, mirišljavo i prekrasno proljeće 2017. godine donosimo prelijepe vjenčanice koje će biti IN.

Kada izgovarate DA budite najljepši što možete biti

Koliko ste njegovani i uređeni na danu vjenčanja govori i koliko držite do svečanog trenutka krunidbe ljubavi s partnerom. Postoje centri koji nude detaljno isplaniran program za uređenje mladenaca. Od glave do pete!

Vjenčanice koje će se nositi 2016.

Vjenčanice koje će obilježiti 2016. godinu će biti poput Elsine haljine ili vjenčanice sa plaštom, perjem, cvjetnim uzorcima ili dubokog V-izreza. Pronađite svoju savršenu haljinu.

Odaberite savršen veo za svoju vjenčanicu

Veo je simbol čistoće i namjena mu je da odvrati zle duhove. Popularizirao se vjenčanjem Jackie Kennedy i princeze Diane nakon kojih je veo postao dio koji svojim stilom upotpunjuje i naglašava cjelokupni izgled mladenke.
UČITAJ VIŠE