objavljeno: 20.01.2017

Mladenkin izbor savršenih cipela za vjenčanje

Mladenkin izbor savršenih cipela za vjenčanje
"Mladenka mora izgledati prekrasno i glamurozno, a prava cipela tu sigurno može pomoći. Cipele na petu, sandale, ravne ili ukrašene cipele - izbor je vaš."

Kod kupovine odjeće i obuće za vjenčanje zna se što je najvažnije na svijetu. To je vjenčanica. I čim se zaručite svi vas odmah pitaju kakvu vjenčanicu ćete nositi. Kada napokon odlučite koju vjenčanicu ćete kupiti i odahnete jer ste si priuštile najskuplji detalj odjeće koji ćete vjerojatno ikada kupiti u životu na red dolaze i ostali detalji - cipele, donje rublje, čarape, veo, dodaci, nakit…

Prava cipela glavu čuva

Cipele za vjenčanje su vrlo važan detalj o kojem morate dobro razmisliti. Hoćete li imati jedne cipele ili više njih odabir je vaš. Naš savjet je jedne cipele na petu i druge ugodne i udobne za plesati cijelu noć. Ipak se želite zabaviti na svojoj svadbi i uživati u druženju i plesu.

  • Cipele zatvorenih prstiju

Ako iste osoba koja ne voli pokazivati prste ili godišnje doba to ne dopušta razmislite o cipelama zatvorenih prstiju. Po dućanima se nalazi golem izbor cipela za vjenčanja u raznim nijansama, ali ako se osjećate hrabro odlučite se za element iznenađenja sa recimo ukrašenom petom ili nešto slično.

Cipele za vjenčanje zatvorenih prstiju

  • Cipele sa remenom oko zgloba

U proteklih nekoliko sezona cipele sa remenicama oko zgloba su bile totalno in. Izgledaju prekrasno na nozi, ali i na fotografijama i svaka žena si ih želi na nogama.

Cipele za vjenčanje sa remenom oko zgloba

  • Sandale

Za vjenčanje na plaži ili u ljetnim mjesecima sandale su idealna obuća za mladenke. U današnje vrijeme imamo prekrasne sandale koje će sjajno pasati uz lijepu vjenčanicu.Sandale će odlično pasati uz odjeću gostiju, djeveruše ili za slavlje u kasne sate kada svi plešu i uživaju u slavlju.

Sandale za vjenčanje

  • Ukrašene cipele

Ako ste odvažnije i želite biti primijećene tada morate obući ukrašene cipele. Želite li biti poput prave princeze tada morate imati malo kiča i priuštiti si malo raskoši. Nosit ćete ih i nakon vjenčanja i to često. Takve cipele su sjajan dodatak koji će vas oduševiti.

Ukrašene cipele za vjenčanje

  • Ravne cipele

Budimo realni, osjećati se ugodno na svadbi je vrlo važno. Pogotovo ako planirate plesati dugo u noć. Ravne cipele su idealne kao druge cipele koje ćete obući nakon dolaska u restoran. A sigurni smo da ćete ih nositi i nakon vjenčanja. I to sa osmjehom na licu.

Ravne cipele za vjenčanje