Dani beba, djece i trudnica u Westgateu

Od 15. do 17. travnja 2016. u Westgateu će se održati 24. Dani beba, djece i trudnica, najveći regionalni sajam za bebe i djecu koji je nezaobilazno mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Dani beba, djece i trudnica u Westgateu puni smijeha

Bogati program, uslužni izlagači i plesne atrakcije izmamile su osmijehe na lica svih posjetitelja 22. Dana beba, djece i trudnica koji se održavao posljednjeg vikend studenog u Westgateu.

Evo što se dogodi kada ostavite tatu samog s djetetom

„Kada sam se vratila iz dućana i stavila Kali Jazz na spavanje, suprug mi je pokazao sjajne plesne pokrete naše kćeri i složio je video na koji sam se odvalila smijati da sam se skoro upiškila“, rekla je Stacy Ann.

Otkriveno zašto mame s bebama ništa ne naprave po kući

Crnčite po kući cijeli dan, perete prozore, podove, spremate veš i onda se okrenete i vidite da je sve kako je i bilo, ako ne i prljavije! Svi koji imaju male bebe znaju o čemu govorimo :D

Ana i Luka najpopularnija imena u Hrvatskoj za 2014., u svijetu Liam i Emma

Roditelji su u Hrvatskoj 2014. svoju djecu najčešće imenovali Ana i Luka, a slijede Marija, Mia, Lucija i Sara te Ivan, Marko, David, Filip, Petar, Josip i Jakov. Koje ćete ime vi dati svom djetetu?

Prehrana za trudnice

Buduće majke prednost dajte nerafiniranim namirnicama, posebno u vrijeme trudnoće, jer to zaslužujete i vi i vaša beba. A posebno za početak uvedite što cjelovitije žitarice u svoj menu.

Majke, vitaminizirajte se!

Pravilan unos vitamina bit će onaj putem raznovrsne prehrane, odabranih namirnica, kao i pažljiva priprema istih. Ori se ona: „Gospođo trudnice, sada morate jesti za dvoje.“

Naučite biti roditelj

Beba osjeća svako vaše raspoloženje, vaš ton glasa, vaš meki ili grubi dodir, vaš osmijeh. Stoga je važno otpočetka povezati se s djetetom jer tako ćemo najlakše razumjeti njegove potrebe i osjećaje.
UČITAJ VIŠE