Najpopularnija ženska i muška imena u Hrvatskoj za 2017.

Mia i Luka su najpopularnija imena za djecu rođenu u Hrvatskoj prošle godine. Pogledajte top 10 ženskih i muških imena za bebe rođene 2017. godine.

Dani beba, djece i trudnica u Westgateu

Od 15. do 17. travnja 2016. u Westgateu će se održati 24. Dani beba, djece i trudnica, najveći regionalni sajam za bebe i djecu koji je nezaobilazno mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Dani beba, djece i trudnica u Westgateu puni smijeha

Bogati program, uslužni izlagači i plesne atrakcije izmamile su osmijehe na lica svih posjetitelja 22. Dana beba, djece i trudnica koji se održavao posljednjeg vikend studenog u Westgateu.

Evo što se dogodi kada ostavite tatu samog s djetetom

„Kada sam se vratila iz dućana i stavila Kali Jazz na spavanje, suprug mi je pokazao sjajne plesne pokrete naše kćeri i složio je video na koji sam se odvalila smijati da sam se skoro upiškila“, rekla je Stacy Ann.

Otkriveno zašto mame s bebama ništa ne naprave po kući

Crnčite po kući cijeli dan, perete prozore, podove, spremate veš i onda se okrenete i vidite da je sve kako je i bilo, ako ne i prljavije! Svi koji imaju male bebe znaju o čemu govorimo :D

Ana i Luka najpopularnija imena u Hrvatskoj za 2014., u svijetu Liam i Emma

Roditelji su u Hrvatskoj 2014. svoju djecu najčešće imenovali Ana i Luka, a slijede Marija, Mia, Lucija i Sara te Ivan, Marko, David, Filip, Petar, Josip i Jakov. Koje ćete ime vi dati svom djetetu?

Prehrana za trudnice

Buduće majke prednost dajte nerafiniranim namirnicama, posebno u vrijeme trudnoće, jer to zaslužujete i vi i vaša beba. A posebno za početak uvedite što cjelovitije žitarice u svoj menu.

Majke, vitaminizirajte se!

Pravilan unos vitamina bit će onaj putem raznovrsne prehrane, odabranih namirnica, kao i pažljiva priprema istih. Ori se ona: „Gospođo trudnice, sada morate jesti za dvoje.“
UČITAJ VIŠE