Top 10 Instagram objava vjenčanja u 2017.

Donosimo listu 10 najpopularnijih objava vezanih za vjenčanje u svijetu. Instagram voli ljubav, zaruke i vjenčanja, a naših 10 objava srušilo je Internet.

Tajno vjenčanje na Ibizi Alicie Vikander i Michaela Fassbendera

Romantično vjenčanje glumačkog para bilo je na Ibizi pred obitelji i najdražim prijateljima. Par se upoznao na snimanju filma The Light Between Oceans (2014).

Romantično vjenčanje u Zagorju Luke Šulića

Jedan od popularnog dua 2Cellos, Luka Šulić, vjenčao se sa Tamarom Zagoranski u Zagorju. Sretnu vijest prekrasan par objavio je na Instagramu.

Najbolji nogometaš svijeta Messi oženio svoju prvu ljubav

Vjenčanje godine u Argentini održano je u luksuznom hotelu u gradu Rosario, a brojni gosti Lionela Messija i Antonele Roccuzzo bili su nogometaši i poznate osobe.

Margot Robbie potvrdila svoje tajno vjenčanje putem Instagrama

Prelijepa glumica Margot Robbie i režiser Tom Ackerley vjenčali su se u australskom Byron Bayu uz najuži krug prijatelja i obitelji.

Tajno vjenčanje Ryana Goslinga i Eve Mendes

Prekrasan holivudski par zajedno je od 2011., a vjenčanje je održano u tajnosti pred obiteljima i najdražim prijateljima. Glumci zajedno imaju dvije curice.

Spektakularno vjenčanje Ive Šulentić

Prekrasna voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić uživali su na svoj dan, a za prvi ples im je Marko Tolja pjevao pjesmu Volare.

Bajkovito vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera u Veneciji

Dvodnevni spektakl obilježio je vjenčanje godine dviju sportskih legendi – tenisačice Ane Ivanović i nogometaša Bastiana Schweinsteigera.
UČITAJ VIŠE