objavljeno: 20.02.2022

Hrvatsko vjenčanje godine: Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo

Hrvatsko vjenčanje godine: Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo
"Hana Huljić i Petar Grašo su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu. Vjenčanju godine su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji i prijatelji."

Dugo se čekala ova subota. Subota kada je održano hrvatsko vjenčanje godine. Dan kada je dvoje miljenika hrvatske glazbene scene i javnosti reklo veliko DA! Hana Huljić i Petar Grašo su se vjenčali u Splitu. Mladenci su sudbonosno „da“ izrekli u crkvi sv. Dominika u centru Splita, a vjenčanju su nazočili samo najbliži prijatelji i obitelj.

Prekrasna i uvijek nasmijana mladenka Hana blistala je u vintage vjenčanici splitskog modnog brenda Arileo te je nosila elegantne rukavice i ukras za kosu, a uvijek elegantni Grašo je plijenio pažnju u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Najbolji prijatelji, a sada mladoženja i punac su još jednom potvrdili svoju humorističnu stranu kada je Grašo na izlasku iz crkve rekao: „Osjećam se kao muž“ na što je Tonči Huljić kao iz topa izjavio: „A ja kao punac!“.

Petar Grašo i Hana Huljić

Mladenki je kuma bila splitska pjevačica Domenica Žuvela, a kumovi hrvatskom pjevaču bili su košarkaš Dino Rađa i slovenski ugostitelj Tomaž Kavčić. Vesele mladence je vjenčao poznati splitski svećenik, pater Jozo Čirko. Nakon obreda u crkvi svatovi su se preselili u restoran Adriatic. Dan prije vjenčanja slavilo se u krugu najbližih u restoranu u Žrnovnici.

Petar Grašo i Hana Huljić

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić već mjesecima izaziva veliki interes javnosti pa su mu mediji vrlo brzo dodijelili nadimak "vjenčanja godine". Samoj ceremoniji prisustvovali su roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, Zoran i Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i njezine dvije sestre te njihova obitelj.

Petrar Grašo i Hana Huljić su u siječnju 2022. godine objavili da će postati roditelji, a za njihovu vezu se doznalo u listopadu prošle godine. Beba se očekuje na ljeto.

Čestitamo veselim i prekrasnim mladencima!

Petar Grašo i Hana Huljić

Petar Grašo i Hana Huljić uz kuma i posebnu bocu za vjenčanje