Restoran Evergreen

Restoran Evergreen nudi romantičan spoj ljepote, elegancije i vrhunske gastronomije, a ponuda varira o godišnjem dobu, sezoni, ali i o željama gostiju. Neka tanjur dalje priča…

Restoran Laguna

Restoran Laguna organizira ispraćaj mladenaca s najpovoljnijim cijenama vlastitog cateringa. Svadbeni menu od 40 eura uz neograničenu konzumaciju pića te besplatan i osiguran parking sa 300 parkirnih mjesta.

Phoenix Hotel

Hotel Phoenix Zagreb najromantičniji je hrvatski hotel, a zbog svoje elegancije, vrhunske usluge, ljubazne i profesionalne usluge i najpoželjnije mjesto za vjenčanje.

Hotel Sport

Hotel Sport Ivanić-Grad nudi raskošno vjenčanje u svadbenoj sali koja može primiti 300 uzvanika. Moderna dekorativna rasvjeta osvježit će veličanstvenu prostoriju s čarobnim pogledom na bazen, a vrhunska usluga oduševit će vas svojom profesionalnošću.

Core lounge bar & restaurant

NP Kornati su neistraženi biser idealnih lokacija za održavanje vjenčane ceremonije. Javite nam se i uživajte u jedinstvenom ambijentu uz svečani jelovnik i besplatnom apartmanu za mladence za prvu bračnu noć.

Hotel Holiday

Ponosimo se dugogodišnjom tradicijom organiziranja svadbenih svečanosti. Nudimo vrhunsku uslugu, a sa posebnom pažnjom smo za Vas kreirali specijalne svadbene pakete koje najljubaznije preporučamo našim dragim gostima.

Ladanjski Raj

Terasa pod borovima, dječje igralište, parkiralište, okolne šume i livade nadopunjuju klasičnu ugostiteljsku ponudu Ladanjskog Raja koji nudi za svakog ponešto na svoj jedinstveni način.