objavljeno: 20.09.2015

Restoran Evergreen

Restoran Evergreen
"Restoran Evergreen nudi romantičan spoj ljepote, elegancije i vrhunske gastronomije, a ponuda varira o godišnjem dobu, sezoni, ali i o željama gostiju. Neka tanjur dalje priča…"

Adresa: Andrije Štangera 62, 51410 Opatija
Telefon: +385 (0)51 703 111
Fax: +385 (0)51 703 400
E-mail: [email protected]
Internet stranica: www.restaurant-evergreen.hr
Facebook Restoran Evergreen

Restoran Evergreen

Uljepšajte svoj boravak u Opatiji i posjetite restoran Evergreen” jer jedinstven je to spoj ljepote, elegancije i vrhunske gastronomije.

Skupljanjem iskustva u zemlji i inozemstvu, 2002. godine otvoren je simpatičan restoran koji odlikuje prirodnim zelenilom, intimnim ambijentom te čini idealno mjesto za izlazak sa obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Besplatan Wi-Fi idealan je za najmlađe naše goste.

Restoran “Evergreen” nalazi se samo jedan kilometar od centra Opatije, na glavnoj prometnici u pravcu Rijeke te par stotina metara udaljen od stare gradske jezgre idiličnog ribarskog mjesta Volosko.

Profesionalnim pristupom poslu, bez improviziranja, praćenjem vinskih i kulinarskih trendova, dokazali smo da smo zasluženo u samom vrhu hrvatske gastronomije.

Mnogi su se već uvjerili u kvalitetu i raznovrsnost ponude, bilo da se radi o jelima pripremljenim u raznim umacima, velikom izboru ribe, mesnih jela ili raznih steakova i janjetine s roštilja na drveni ugljen. Ponuda varira ovisno i o godišnjem dobu, sezoni, ali i željama gostiju, čije želje zapravo tvore sliku restorana “Evergreen”.

Gosti se zabavljaju u restoranu Evergreen

Gostima je na raspolaganju i stotinjak vrsta vina te bogat izbor domaćih i stranih likera, cognaca, whiskeya, a možete izabrati i vašu omiljenu cigaru!

Ukoliko smo Vam probudili znatiželju, dođite i uvjerite se sami, a mi ćemo se potruditi da iz našeg restorana otiđete punog želuca sa osmijehom na licu.
Neka tanjur dalje priča….

Prekrasno postavljen stol u restoranu Evergreen

Desert u restoranu Evergreen