Hashtag i digitalno doba ušli u svijet vjenčanja

Prije vjenčanja tražite dozvolu mladenaca za objavljivanjem sadržaja sa vjenčanja. U 2014. svaki drugi par je koristio # za svoju svadbu na društvenim mrežama (npr. #BestWeddingEver ili #AnaIvanVjenčanje).

Zaručili ste se! Čestitamo! Što sad?

Muškarac kleči na koljenima, pitanje je postavljeno i pogled ide na zaručnički prsten. Odgovor je DA! Sada kreću razne stvari koje morate obaviti i detalji oko kojih se trebate malo poigrati, a mi ćemo pomoći da ne preskočite nešto bitno. Sretno!

Ljubavni trenutak koji traje vječnost

Tehnologija u rukama profesionalaca čini čuda. Više ne postoje granice što se sve može učiniti. Granica je samo mašta osoba koje stoje ispred i iza fotoaparata. Ako Vam se sviđaju fotkice zamolite svoje fotografe da biste i Vi voljeli tako nešto!

10 savjeta za održati sjajan govor

Bilo da ste kum, roditelj, prijatelj ili jednostavno želite dati okupljanju malo svečanosti morat ćete održati govor. Zavisno od prilike u kojoj se nalazite svaki govor treba imati glavu i rep.

Katastrofe koje ćete preživjeti na vjenčanju

Sve mladenke i mladoženje su malo nervozni pred vjenčanje i to je sasvim normalno. Ali zapamtite par stvari, nitko ne želi upropastiti Vaš savršen dan.

Pripremite se za vjenčanje uz film iz snova

Pripremite se za vjenčanje na jedan od najromantičnijih načina zagrljeni sa voljenom osobom na kauču uz romantične komedije s tematikom ljubavi i vjenčanja.

Učinite prvu bračnu noć magičnom

Vođenje ljubavi prve bračne noći treba biti nešto posebno. No, u stvarnosti će se ta noć malo razlikovati od brojnih napuhanih priča. Ali imamo rješenje!

Značenje boja na vjenčanju

Svaka boja ima svoju priču. Odabir dominantne boje na vjenčanju iz snova čini čuda za brak te ima svoje značenje. Znate li koja boja znači što?
UČITAJ VIŠE