objavljeno: 10.06.2013

Katastrofe koje ćete preživjeti na vjenčanju

Katastrofe koje ćete preživjeti na vjenčanju
"Sve mladenke i mladoženje su malo nervozni pred vjenčanje i to je sasvim normalno. Ali zapamtite par stvari, nitko ne želi upropastiti Vaš savršen dan."

Vjenčanje! Toliko stvari može poći po zlu! Čokoladna fontana može presušiti, ledena skulptura se može otopiti, kiša može pasti i pokvariti raspoloženje, možete se razoboljeti... Izvor problema je nepresušan, ali nemojte odmah očajavati. Pokušat ćemo sve spriječiti na vrijeme i pripremiti Vas na najveće probleme. Nastavite čitati dalje, jer krećemo s pozitivom.

Sve mladenke i mladoženje su malo nervozni pred vjenčanje i to je sasvim normalno. Ali zapamtite par stvari, nitko ne želi upropastiti Vaš savršen dan. I najbitnije je da se ne uzrujavate jer vjenčanje je Vaš dan iz snova i uživajte u njemu.

Evo nekoliko primjera mogućih katastrofa koje se događaju na vjenčanjima:

  • preslatka trogodišnja curica odbija bacati cvijeće putem do oltara
  • tijekom ceremonije nekome zvoni mobitel. I to melodija koja nikako ne pripada tom trenutku
  • kumova zdravica počinje pričom za koju nitko ne smije znati. A priča traje li ga traje...
  • njegova/njezina teta koja voli zaviriti u čašicu kampirala je pored otvorenog šanka
  • pitanja poput "I, kada ćete imati djecu?"
  • jedan od njegovih razuzdanih prijatelja upucava se Vašoj 15-godišnjoj rođakinji

Znamo da je sve to jako naporno i grozno za slušati i gledati, ali gledajte to s pozitivne strane. Planiranje vjenčanja je gotovo i više ne morate trčati okolo kako bi uskladili sve stvari oko vjenčanja. Prijatelji sigurno plešu i zabavljaju se. Ne zaboravite tortu koja je preeeeefina! Svi se zabavljaju. Vjerujte u to! Ako se netko i požali na neku sitnicu samo im se zahvalite što su došli na Vaše vjenčanje. I najbitnije, oženili ste se osobom koju volite više od života.