New York band

New York band je nastao 2010., čini ga 6 glazbenika te ima muški i ženski vokal, a kao glavni vokal u bandu ističe se Bojan Jambrošić.

GEA

Bend za svadbu, event, koncert, maturalnu zabavu, klupsku svirku i svaku drugu veselu prigodu. "U bandu zaista dišemo kao jedan, a najviše volimo svirati ljubavne pjesme", kažu Euroartovci.

Gagula band

Velika količina energije, znanje i profesionalnost naši su aduti. Uz Gagula band budite spremni na spektakl!

DJ Desch

Dugogodišnji rezident DJ petkom u Praćki, a videowall mash-up spotova koje vrti ostavit će sve bez daha i nećete vjerovati što čovjekova mašta zaista može. Playlista je neiscrpna, nezaboravna i najbolje od svega je da nema rupa i pauza. Na repertoaru je sve osim narodnjaka.

Glazba za vjenčanje

Tamburaši, narodnjaci, rockeri, DJ, dueti, trio i vrhunski profesionalni bandovi čekaju na Vas. UdajemSe.hr nudi Vam popuste na sve vrste glazbenika u iznosu od 20%.

Grupa Tempera

Grupa Tempera raspolaže vrlo širokim repertoarom komercijalne, zabavne, pop-rock glazbe i svjetskih hitova, te uvijek promiču kreativnu vedrinu.

Klapa Punti

Klapa Punti slobodna je za vjenčanja u crkvama diljem Hrvatske (pogotovo u Zagrebu i široj okolici), ali i za druge objekte - sve po želji mladenaca.

Nenad Kumrić Charlie i Tequila band

Charlie i Tequila band na svadbenim svečanostima uz standardni repertoar po dogovoru izvode Mexico show, Latino show ili Show iznenađenja. Svi mladenci od Charlija, koji je i radijski i TV voditelj, na poklon dobivaju novi glazbeni album Croatia Recordsa.