Zaruke na dočeku Vatrenih

Na najljepši mogući dan svakog Hrvata dogodio se veliki događaj. Srećko Oršulić je zaprosio svoju djevojku Ivanu Andrijević koja je imala neopisivu reakciju!

Vjenčanje iz snova: Najsretniji dan naše dobitnice Petre Gajski

Prošao je i naš veliki dan. Sjećam se svakog mogućeg detalja. Hvala portalu UdajemSe.hr što su mi poklonili poklon bon i hvala Beauty salonu Božica. Hvala svima!

Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila

On je sudjelovao u reality showu na RTL televiziji, točnije u petoj sezoni Ljubav je na selu, a ja sam bila s druge strane ekrana. I poslala sam mu poruku.

Najglasnije DA za prosidbu na mostu uz latice ruža

Na mostu u njemačkom Regensburgu ugledala sam ogromno platno na kome je pisalo "UDAJ SE ZA MENE ". Vrisnula sam glasno: "DAAAAAA", najjače sto sam mogla!!!

Matea i Bojan – ljubavna priča

Nakon tjedan dana cijelonoćnog dopisivanja 18.11.2013. otišli smo na prvu kavu, upoznali se, raspričali i uživali. Nakon tjedan dana smo prohodali, 25.11.2013.

Kada voliš i nemoguće postaje moguće

Ljubav u inat nek' živi, kad nam dođu dani sivi, naš je prozor uvijek osunčan

Nesretna ljubav

Ljubav mog života i ja proveli smo 4 godine zajedno i planirali brak. Zbog glasina o njegovom varanju smo se razišli, a ja sam se udala za svog susjeda. 15 godina kasnije zajedno popijemo piće, ali to je to.

VIDEO Čarobno vjenčanje Marije i Zorana

Životna bajka Marije i Zorana započela je 25. srpnja 2015. godine. Veličanstvenom danu prisustvovalo je 210 gostiju, a ljubav koju smo prisegli jedno drugom tog dana trajat će zauvijek.
UČITAJ VIŠE