objavljeno: 31.10.2016

Kada voliš i nemoguće postaje moguće

Kada voliš i nemoguće postaje moguće
"Ljubav u inat nek' živi, kad nam dođu dani sivi, naš je prozor uvijek osunčan"

Sve je počelo noć prije njegovog 20-tog rođendana. Točnije, 03.04.2015. Ta noć i njegovo javljanje je promijenilo moj život. Od tada je počela moja bajka, krenule su stvarima o kojima sam maštala i došao momak kakvog sam oduvijek željela. Tu noć sam čekala ponoć da mu čestitam rođendan. Probudili su se osjećaji da mu napišem posebnu poruku iako sam ga poznavala samo preko fb-a. Kada vratim misli unazad, ne znam zašto je to baš tako bilo, nisam ni tada znala, ali znam da je bilo baš posebno.

04.04.2015 subota, njegov rođendan. Izašla sam sa prijateljicama, a on je došao. Izašla sam ispred kafića da se pozdravimo na par minuta, a ostala sam sat vremena pričajući sa njim. Odmah sam znala da je to , to. I tu je mom traženju došao kraj. U njemu sam pronašla sve što mi treba. Prije svega mi je brat, daje mi uvijek ispravne savjete i kada krenem na krivo stranu, on me uvijek usmjeri tamo gdje trebam.

Aida Hasečić

Poštovanja, ljubavi i iskrenosti od njega mi nikad ne manjka. Sve što sam zamislila i poželjela, on je tu da mi ispuni. Jednostavno svaki dan budi iznova sve ljepše osjećaje u meni. I poslije godinu i 7 mjeseci, kada ustanem ujutru prije njega, jedva čekam da se probudi da ga čujem. A navečer bez njegovog glasa ne bih mogla ni zaspati.. Jednostavno, sa njim živim svoj san. Uvijek mi daje motivaciju da budem još bolja, još jača, još upornija u svemu.

Aida Hasečić

Volim duge razgovore sa njim. Kada sjedimo i šutimo, nama je lijepo. Tako naša ljubav je rasla i rasla iz dana u dan. Sa njim sam doživjela najljepši rođendan. On me je na 19-ti rođendan, zaprosio, ta noć je bila noć iz snova. Bila je magična i za mene nemoguća. Mislila sam da sanjam i da je nemoguće imati takve osjećaje u sebi… Ali poslije nekog vremena sam shvatila, da je sa njim baš sve moguće. Da, stvarno je moguće imati osobu pored sebe u kojoj vidiš sve. Od početka veze se borimo za nas i našu budućnost.

Aida Hasečić

Polako ali sigurno ostvarujemo naše ciljeve. I nije nam još mnogo ostalo, da dođemo do onog najvećeg. Najvažnije od svega je, što imamo jedno drugo, onako kako nikoga do sada nismo imali, ni voljeli.

Aida Hasečić

Kada voliš i nemoguće postaje moguće.

Piše: Aida Hasečić