objavljeno: 19.07.2018

Zaruke na dočeku Vatrenih

Zaruke na dočeku Vatrenih
"Na najljepši mogući dan svakog Hrvata dogodio se veliki događaj. Srećko Oršulić je zaprosio svoju djevojku Ivanu Andrijević koja je imala neopisivu reakciju!"

Tijekom jednog od najljepših dana za Hrvate dogodio se još jedan veličanstveni trenutak. Srećko Oršulić je nasred glavnog zagrebačkog trga zaprosio Ivanu Andrijević koja je rekla DA!

Na trgu bana Josipa Jelačića napisana je jedna od najljepših priča. Usred veličanstvenog slavlja i dočeka Vatrenih u ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine, Srećko je kleknuo na trg i postavio najljepše pitanje svojoj djevojci Ivani. Mlada dama je bila iznenađena i oduševljena, a njena reakcija bila je savršena. Ivana je rekla DA!

Saznali smo i da će Vesna Sposa pokloniti vjenčanicu mladoj dami.

 

 

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji osvojila srebrnu medalju, ali Vatreni su tijekom cijelog SP-a na terenu ostavili srce i dušu te zaslužili i dobili najveću podršku navijača, svih Hrvata, ali i cijelog svijeta.

Zlatna generacija nogometaša ostat će zauvijek zapisana u analima hrvatskog sporta. U Moskvi je prije i nakon finala protiv Francuske Crveni trg postao kockasti, obavijen golemom zastavom zahvale navijača koji su uživali u podršci svih nacija na SP 2018 i ostavili dojam najboljih navijača na svijetu.

Pjesma, veselje, podrška, navijanje i sreća vidjeli su se na svakom hrvatskom navijaču koji su svoje želje i snove prenijeli na hrvatske nogometaše, postigavši tako najveći uspjeh hrvatskog nogometa u povijesti mlade nacije, nadmašivši originalne Vatrene iz 1998. godine i njihovu broncu iz Francuske.

Vatreni zaruke

Nakon odlaska iz Moskve, Vatrene je u Zagrebu dočekalo preko 500.000 ljudi koji su se poredali od zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića. Sedam sati trajalo je putovanje od 18 kilometara tijekom kojeg se autobus s našim vatrenim momcima kretao kroz oduševljenu masu koja ih je dočekala uz pjesmu i poruke dobrodošlice. Svatko je htio biti dio ove povijesne priče. Slavlje se nastavilo cijelom trasom kojom je autobus prolazio, a do kulminacije dolazi pojavljivanjem na glavnom zagrebačkom trgu.

Na stotine baklji obasjalo je nebo iznad trga, a pjesma je odzvanjala zrakom. Svi igrači su poimence glasno predstavljeni i pozdravljeni od navijača, te su se zahvalili na najljepšem mogućem poklonu i dočeku kojeg nisu mogli niti sanjati. 16. srpnja 2018. godine ulazi u povijest kao dan kada je Zagreb gorio od sreće, a cijela Hrvatska disala kao jedno. Svi su bili jednoglasni - ovo je „NEOPISIVO. HVALA HRVATSKA“!