objavljeno: 18.02.2016

Nesretna ljubav

Nesretna ljubav
"Ljubav mog života i ja proveli smo 4 godine zajedno i planirali brak. Zbog glasina o njegovom varanju smo se razišli, a ja sam se udala za svog susjeda. 15 godina kasnije zajedno popijemo piće, ali to je to."

Vidim današnje djevojke kako se udaju iz interesa il' uđu iz kratke veze u još kraći brak. Često vidim koliko su nesretne!!! Moja priča, imala sam ljubav svog života bio je par godina stariji od mene.

Ljubav mog života i ja proveli smo 4 godine zajedno, planirali brak, bili kokuzi al iskreno se voljeli. Dolazi prokleti rat, ulazim u njega sa 19-20 godina i nema šansi da izađemo iz njega. Ostajemo u tom paklu. Prebacujem se u drugi dio grada jer je sigurniji i jednog dana dođu glasine kako me vara ljubav mog života. Tužna i bijesna počnem izlaziti sa komšijom iz haustora, kontajući ah sad ću da ti se osvetim. Izlazili smo par mjeseci komšija i ja dok je ludio ljubav mog života, a ja uživala što pati. Pošto sam bila još povrijeđena, a i glupa udam se za komšiju.

Prođe rat moja ljubav još slobodan. Moj život pakao, bez ljubavi, pažnje i sve što treba jednoj ženi. Kasnije saznam istinu o mojoj velikoj ljubavi, nije me prevario. Priče su potekle od ljubomornih ljudi. Razvela sam se i sretna izašla iz tog pakla jer sam slobodna. Često sa svojom velikom ljubavi popijem piće, al nikada nećemo biti skupa. Izgubila sam 15 godina sa čovjekom kojeg nisam voljela.

Molim samo bez komentara glupo bi bilo da iznosim sve, zbog čega sam ostala toliko u tom braku il sl. Zato sve djevojke iz mog vlastitog iskustva, a i moje prijateljice molim vas. Pare il ono pun je kao brod (vi nećete biti sretne). Moj inat je upropastio moj život (ako je on pravi čuvajte ga).

Pozz,
Anonimna