objavljeno: 06.12.2016

Matea i Bojan – ljubavna priča

Matea i Bojan – ljubavna priča
"Nakon tjedan dana cijelonoćnog dopisivanja 18.11.2013. otišli smo na prvu kavu, upoznali se, raspričali i uživali. Nakon tjedan dana smo prohodali, 25.11.2013."

Njegova sestra i ja upoznale smo se na jednoj edukaciji za posao. Ona mi je govorila kako ima brata koji radi u jednom trgovačkom centru u kojem sam i ja tad radila. Ja sam njega išla "škicat" iz čiste znatiželje.

Nakon nekog vremena on mi se javio iz čista mira na fb. Ja mu odgovorila. Počela su dopisivanja po cijele dane i noći kao da se znamo cijeli život. S tim da se još nismo upoznali. Nakon tjedan dana dopisivanja 18.11.2013. otišli smo na prvu kavu, upoznali se, raspričali i uživali. Nakon tjedan dana smo prohodali, 25.11.2013.

Ove godine u 6.mjesecu smo išli na more, jednu večer išli na večeru (koju je on rezervirao 10 dana prije nego smo stigli na more a ja to ništa nisam znala).

Prije večere išli smo se prošetati na obalu koja nam je draga i gdje smo provodili svako ljeto.

Matea Nikić Bojan Bubalo

I bila je jedna stjenica gdje je on htio da se slikamo a ja nisam jer je postojala mogućnost da padnemo oboje. Al on je i dalje inzistirao i za to vrijeme namještao stalak za mobitel kao da nas slika.

I ja na njegov nagovor jedva dođem do te stjenice i on isto. I kao namještamo se poziramo slikamo, i ja se u jednom trenu okrenem i kleknuo je i izvadio prsten i zaprosio me.

Matea Nikić Bojan Bubalo

Osjećaj neopisiv koji nikad u životu neću zaboraviti.

A na mobitelu je sve bilo snimljeno. I eto zaručeni smo i vjenčat ćemo se 23.09.2017. godine.