objavljeno: 21.10.2017

Vjenčanje iz snova: Najsretniji dan naše dobitnice Petre Gajski

Vjenčanje iz snova: Najsretniji dan naše dobitnice Petre Gajski
"Prošao je i naš veliki dan. Sjećam se svakog mogućeg detalja. Hvala portalu UdajemSe.hr što su mi poklonili poklon bon i hvala Beauty salonu Božica. Hvala svima!"

Prošao je i naš veliki dan. Sjećam se svakog mogućeg detalja.

Petra Gajski: Vrisak oduševljenja orio se uredom kada sam osvojila nagradu BC Božica

Petra Gajski osvojila besplatan makeover u Beauty centru Božica

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr daruju besplatan makeover za vjenčanje!

Buđenje je bilo standardno, uz malo više maženja i pažnje od strane mame i tate. Bio je poseban doživljaj po posljednji puta tiho, bosa, koračati do njihove sobe i samo se ubaciti između njih.

Već u 9 sati sam trebala biti u Beauty salonu „Božica”. Naravno, uslijed nervoze sam već u pola 9 bila tamo. Simpatične djelatnice su odmah primijetile moje „neprimjetno” polunervozno hodanje pred salonom, pa su me ljubazno primile i prije vremena narudžbe. Ulazim unutra i kreće moj tretman. Mogu reći da su me curke u salonu kroz priču i zabavu potpuno odmaknule od silnog uzbuđenja, što mi je u tom trenutku puno značilo. Ni u snu se nisam nadala da ću, uz tako malo šminke i minimalističku, jednostavnu frizuru izgledati kao prava princeza. Cure su me jednostavno dovele do suza. Zauvijek ću im biti zahvalna na tome.

Petra Gajski na makeoveru u BC Božica

Tako sređena dolazim pred zgradu. Gosti počinju dolaziti, a ja sam mirno i staloženo pila kavu u trenirci i zabavljala moje bližnje koji su bili nervozniji od mene.

Petra Gajski na makeoveru u BC Božica

Oblačenje vjenčanice je trajalo čitavu vječnost (iako mi kažu da je to bila vječnost samo u mojoj glavi). I krećeeeee... trube stižu, veliki broj vozila se zaustavlja. Moje srce želi eksplodirati. Cupkam na mjestu i mašem s lepezom tako da sam ju već i savijala. U glavi mi se vrte misli: „Želim ga vidjeti. Da li je dobro? Kako on to proživljava? Da li je on nervozan? Kako će reagirati kad me vidi?” Nakon nekoliko spački za mladoženju, izlazi mlada – prvo ona visoka, dlakavih nogu, sa trodnevnom bradom i sa dva srca od ruža na obrazima. Nisu ju htjeli, pa je bilo vrijeme da izađe prava. I to je to. Preplavile su nas emocije. Kad smo se ugledali, vrijeme je stalo, a suze su krenule. Najljepši osjećaj ikada. I zadnji puta ti srce daje znak - „To je on.”

Petra Gajski na makeoveru u BC Božica

Nakon obreda u Crkvi i kratkog fotosessiona, cijela kolona se zaputila u salu. 207 ljudi se okupilo samo radi nas dvoje. Bilo je emotivno, nezaboravno. Sa jutarnjim suncem smo ispratili zadnje goste njihovim kućama. A mi? Mi smo se prepustili jedno drugom. I to tako traje... Već mjesec i pol dana...

Petra Gajski

Hvala portalu UdajemSe.hr što su mi poklonili poklon bon u Beauty salonu „Božica”. Hvala svim djelatnicama salona „Božica” koje su od mene napravile filmsku divu. Hvala gosp. Vladimiru Funteku i njegovoj gđi. Ivani, te svim djelatnicima restorana „Dioniz” koji su nam omogućili da ta večer bude savršena. Hvala gosp. Stipi Viliću koji je u rekordnom roku izradio prekrasne foto book-ove i koji je zabilježio slikama i videom svaki važan trenutak. Hvala bendu „Ritam noći” iz Koprivnice koji su neumorno svirali do izlaska sunca. Hvala tetama iz Slastica „Marković” na prekrasnim tortama i još boljim kolačima. Hvala tetama iz Salona Vesna na najljepšoj i najlaganijoj vjenčanici koja mi je omogućila plesanje i skakanje čitavu noć. Hvala trgovini „Galilleo” na odijelu koje je mladoženji stajalo kao da je šivano po mjeri. Hvala teti Ljubici iz cvjetnog salona”Ljubica” na ispunjenju svih želja vezanih za buket. Uz minimalizam je teta Ljubica napravila pravu cvjetnu rapsodiju.

Najveća hvala našim bližnjima – roditeljima, braći i seki, kumovima i rodbini na podršci tokom pripreme našeg velikog dana i na sami dan vjenčanja. Bez vaše pomoći i potpore ne bismo uspjeli.

Vaši Petra i Danijel

Petra Gajski i Danijel