objavljeno: 28.07.2014

Održite plamen ljubavi i nakon ulaska u brak

Održite plamen ljubavi i nakon ulaska u brak
"Malo truda, pažnje i sitnice ono su što će voljenu osobu činiti sretnom i dati joj do znanja da se plamen ljubavi ne gasi, već da i dalje gori jednakom žustrinom kao i prije svadbe."

Mnogi smatraju da će ulaskom u brak izgubiti onaj ljubavni i romantični žar koji su imali. Naravno da je to besmislica te da to apsolutno ovisi o vama dvoje. Samo vas dvoje možete održati brak svježim, zabavnim, romantičnim i kakvim god želite. Strast može biti u vama i nakon 30 godina od vjenčanja.

Kako, pitate se? Udvaranje! Udvaranje je čin kojim svojom pažnjom i djelima prema drugoj osobi skrećete pozornost na sebe sa namjerom da razvijete intimni odnos.

Prije nego ste se vjenčali činili ste čuda za svoju bolju polovicu. Sjetite se da ste kupovali ruže, išli na večere, kupovali poklone do kojih je njoj/njemu stalo, razgovarali o raznim temama, planirali zajedničke trenutke i ostale sitnice koje su vas zbližavale i vodile u zagrljaj.

Danas, kada ste u braku, možda ne trebate kupovati cvijeće, već je i jutarnja kava ili doručak u krevet dovoljan da učini osobu posebnom, da i dalje osjeća da ju cijenite i volite više od života. Malo truda, pažnje i sitnice ono su što će voljenu osobu činiti sretnom i dati joj do znanja da se plamen ljubavi ne gasi, već da i dalje gori jednakom žustrinom kao i prije svadbe.

Veselite se zajedno

  • Provodite vrijeme zajedno

Planirajte zajedničke godišnje odmore, izlete ili produžene vikende. Ako ste sretni da imate djecu naravno da ćete provoditi vrijeme s njima, ali ako možete odvojiti na tom odmoru vrijeme samo za vas dvoje ili iskoristite baka servis. Potrebno vam je vaše vrijeme, barem pola sata svaki dan, ali samo za vas dvoje.

  • Saznajte što joj/mu je seksi

Pitajte bolju polovicu što je to što smatra seksi, a zatim to i sprovedite u djelo!

  • Pričajte o starim dobrim vremenima

Ne, ne trebate odmah pasti u depresiju kako ste stari. Naprotiv, sjetite se kako ste se zabavljali na nekom putovanju, izlasku, druženju, kako je bilo na prvom spoju ili jednom od izlazaka i probajte to ponoviti. Poanta je da se veselite zajedno, pričate i družite. Stvaranje bliskosti je nešto što se ne može mjeriti i to je vrlo bitno za zaljubljene parove.

  • Nikada se nemojte prestati raspitivati

Mislite da znate sve o svojoj ljubavi jer ste čitavu vječnost zajedno? Vjerujte nam, nikada nećete znati sve o boljoj polovici. I da pričate svaki dan cijeli dan opet ostaje mašta koja radi svašta. Pitajte o čemu razmišlja, što se dogodilo na poslu ili na putu do posla, dućana, pitajte pitajte i pitajte.

  • Smijte se zajedno

Smijeh je najbolji lijek i čini srcu i duši dobro. Smanjuje stres kojim smo okruženi u svakom trenutku i uveseljava dan te čini sve boljim i ljepšim.
 
Ljubav u brak je seksi i nadamo se da će ovi savjeti pomoći svima, a možete nam javiti kako Vi održavate ljubavnu vatru i pošaljite nam na [email protected].