objavljeno: 11.08.2014

Ljubavni trenutak koji traje vječnost

Ljubavni trenutak koji traje vječnost
"Tehnologija u rukama profesionalaca čini čuda. Više ne postoje granice što se sve može učiniti. Granica je samo mašta osoba koje stoje ispred i iza fotoaparata. Ako Vam se sviđaju fotkice zamolite svoje fotografe da biste i Vi voljeli tako nešto!"

Iz dana u dan tehnologija ide nezaustavljivim korakom naprijed. Napredak je vidljiv na svim poljima. U najsretnijoj industriji na svijetu počele su se raditi gotove nemoguće stvari. U rukama profesionalaca vrhunski alati dolaze još više do izražaja i samo nebo je granica.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU FOTO-VIDEO USLUGA

To je dokazao i vlasnik detroitskog JLB Weddinga, Jeffrey Lewis Bennett, koji je na nagovor prijatelja počeo isprobavati sa gif formatom. Naravno da taj format nije nikakva novost, ali u svijetu najsretnije industrije na svijetu je korak naprijed u pravom smjeru. Priznao je Bennett da mu za takve fotografije treba svega nekoliko minuta, ali prije nego je postao majstor trebalo mu je nekoliko godina da postigne ono što želi. Priprema traje 10-ak minuta, a nakon fotografiranja za kompjuterom provede još oko 90 minuta

„Mislim da GIF-ovi govore o osjećajima beskonačnosti. To je kao kada poljubac traje cijelu vječnost i čitav svijet se vrti oko vas dok se vi ljubite“, rekao je o svojem remek-djelu Bennett.

Pogledajte kako izgledaju fotografije, a ne video, kada se sa Photoshopom poigra majstor iluzije.

 

Mladenci i vlak

 

Vjetar na danu vjenčanja

 

Poljubac sretnog para na vjetru

 

Mladenci trče

 

Malo iznenađenje na vjenčanju