objavljeno: 13.09.2014

Hotel Holiday

Hotel Holiday
"Ponosimo se dugogodišnjom tradicijom organiziranja svadbenih svečanosti. Nudimo vrhunsku uslugu, a sa posebnom pažnjom smo za Vas kreirali specijalne svadbene pakete koje najljubaznije preporučamo našim dragim gostima."

Adresa: Jankomir 27, 10090 Zagreb
Telefon: +385 1 349 66 21
Mobitel: 099/253 1970
FAX: +385 1 349 66 07
Internet stranica: www.hotel-holiday.hr
Kontakt: [email protected] i [email protected]
Facebook stranica

  • Ekskluzivna ponuda: Hotel "Holiday" Vam jedini u Zagrebu i okolici poklanja vikend za dvoje s doručkom i večerom u hotelu "Pula" u Puli!

Poštovani budući mladenci,
Hotel "Holiday" ima dugogodišnju tradiciju u organiziranju svadbenih svečanosti. Sa posebnom pažnjom smo za Vas kreirali specijalne svadbene pakete koje najljubaznije preporučamo našim dragim gostima.

Za Vaš dan koji se pamti cijeli život pripremili smo vrhunsku uslugu, od stručne organizacije do najsitnijih detalja. Organizaciju svoje svadbene svečanosti povjerite nama, i od prvog trenutka na raspolaganju će Vam biti osoba zadužena za planiranje i koordinaciju svih čimbenika koji će Vašu svečanost učiniti nezaboravnom.

Hotel Holiday

Raspolažemo s više dvorana za svadbene svečanosti, ovisno o Vašim potrebama.

Raskošnu svadbenu svečanost od 100 do 250 uzvanika organizirat ćemo u veličanstvenom restoranu "Samobor", koji ima i prostranu terasu. Elegantnu svadbenu svečanost do 90 uzvanika, organizirat ćemo u restoranu "Zagreb". Za manje i intimnije proslave nudimo Vam salon "Matoš", tavernu "Grič" kao i terasu "Piano" bara. Budući da svakoj svadbenoj svečanosti prilazimo individualno, za Vašu svečanu svadbenu večeru možete odabrati postojeće menue ili sa našim stručnim osobljem kreirati poseban menu po Vašim željama. Svadbeni open bar nudi Vam mogućnost konzumacije pića u neograničenim količinama, a također je moguće kreirati open bar prema Vašim željama.

Obratite nam se s povjerenjem i dozvolite nam da Vaš posebni dan učinimo nezaboravnim!