objavljeno: 28.12.2015

Hotel Sport

Hotel Sport
"Hotel Sport Ivanić-Grad nudi raskošno vjenčanje u svadbenoj sali koja može primiti 300 uzvanika. Moderna dekorativna rasvjeta osvježit će veličanstvenu prostoriju s čarobnim pogledom na bazen, a vrhunska usluga oduševit će vas svojom profesionalnošću."

Adresa: Etanska cesta 4, 10310 Ivanić-Grad
Telefon: +385 1 2369 700
Fax: +385 1 2831 671
Internet stranica: www.hotel-sport.hr
Kontakt: [email protected]
Facebook Hotel Sport

Hotel Sport Ivanić Grad

Doček mladenaca na bazenu - Hotel Sport Ivanić-Grad

Hotel Sport Ivanić-Grad je među prvih 21 hotela u Hrvatskoj dobio certifikat Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske "Sustainable Hotel".

U moderno opremljenoj veličanstvenoj svadbenoj sali za 300 uzvanika s izlazom na bazen organizirat ćemo vaše vjenčanje iz snova. Moderna rasvjeta, vjenčanje na bazenu, pjenušci i kokteli, izbor torti i domaćih kolača, te navlake za stolice samo su dio ponude koju imamo za koju se brine naš stručni tim koji vam je na raspolaganju za sva pitanja.

Hotel Sport Ivanić Grad

Sve sobe sadrže:
intelligent smart card sustav, klimu, LCDsat/TV , interaktivnu TV, sef, mini bar, telefon, tuš kabinu, wc i neograničeni internet.

Eksterijer odiše sportskim sadržajima – vanjski bazen, 3 teniska terena, malonogometno igralište, igralište pijesak (rukomet i odbojka), balon sa polivalentnom podlogom i dječje igralište

Posebna ponuda Hotela Sport je organizacija djevojačkih i momačkih večeri na bazenu i wellness & spa centru, te uređivanje mladenaca u kozmetičkom salonu hotela i svečane frizure frizerskog salona Hollywood.

Hotel Sport Ivanić Grad

Hotel Sport Ivanić Grad

Hotel Sport Ivanić Grad