objavljeno: 25.03.2009

Ladanjski Raj

Ladanjski Raj
"Terasa pod borovima, dječje igralište, parkiralište, okolne šume i livade nadopunjuju klasičnu ugostiteljsku ponudu Ladanjskog Raja koji nudi za svakog ponešto na svoj jedinstveni način."

vl. Zlatko Jančić
Adresa: Hrastina, Rajski put 3
Telefon: 01/3395-806
Faks: 01/3395-846
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.ladanjskiraj.com

RADNO VRIJEME
ponedjeljak: zatvoreno
utorak - četvrtak: 12:00 - 22:00
petak i subota: 12:00 - 03:00
nedjelja: 12:00 - 22:00

Petkom i subotom živa muzika.

U Ladanjskom Raju primamo kreditne kartice Diners, American Express i MasterCard.

O nama

Izletište Ladanjski Raj smješteno je u Mariji Gorici, mjestašcu svega dvadesetak kilometara udaljenom od Zagreba. Brežuljkasti, pretežno poljoprivredni kraj, blizina slovenske granice, prekrasni vidikovci, rodno mjesto književnika Ante Kovačića, vrijedna župna crkva, samo su kratke crtice o Mariji Gorici.

Blizina grada s jedne strane, te blagodati netaknute prirode s druge strane, čine ovaj kraj pravom oazom za obiteljski odmor, ali i za mnoge druge prigode. U takvom okruženju, na brežuljku iznad Marije Gorice, s pogledom na dolinu Sutle i susjednu Sloveniju nalazi se izletište Ladanjski Raj.

Ladanjski Raj ponosi se dugogodišnjom tradicijom poslovanja. Obitelj Jančić otvorila je izletište 1973. godine i od tada kontinuirano posluje nastojeći pratiti aktualne trendove u ugostiteljstvu.

Terasa pod borovima, dječje igralište, parkiralište, okolne šume i livade nadopunjuju klasičnu ugostiteljsku ponudu Ladanjskog Raja.

Ladanjski Raj nudi za svakog ponešto na svoj jedinstveni način. Dođite i uvjerite se!