objavljeno: 04.08.2016

Trendovi vjenčanica za proljeće 2017.

Trendovi vjenčanica za proljeće 2017.
"Za mladenke koje su se odlučile za vjenčanje u rascvjetano, mirišljavo i prekrasno proljeće 2017. godine donosimo prelijepe vjenčanice koje će biti IN. "

Proljeće je prekrasno doba za vjenčanje. Ptičice pjevaju, cvijeće cvjeta, sunce sije, boje koje priroda stvara su idealne za dan iz snova koji ste sanjale cijeli svoj život. Za proljetno vjenčanje u 2017. godini donosimo vjenčanice koje će se nositi u proljetno doba.

Cvjetni 3D uzorak nastavlja svoju dominaciju, a glavni dizajneri vjenčanica i dalje su Monique Lhuillier, Peter Copping za legendarnu ikonu Oscar de la Renta, Eli Saab, te Marchesa. Pogledajte ove ljepotice od vjenčanica koje izgledaju kao da je vjetrić donio par listova i cvijeće i nježno ih nanio na mladenkinu prekrasnu haljinu koju je odabrala za savršen dan iz snova.

Cvjetni uzorak na vjenčanicama proljeće 2017.

 

Mladenke sve više i više žele pokazati svoje savršeno tijelo te se odlučuju za otvorene vjenčanice, dubokog dekoltea, spuštenih ramena, golih leđa i ne prepuštaju previše toga na maštu. Ako se vjenčanice lijepo skroje po tijelu mladenke rezultat je pravo savršenstvo.

Proljetne vjenčanice 2017. koje otkrivaju tijelo

 

Na proljeće 2017. in će biti mašne. Svih veličina i na svim mjestima. Nježne mašne na dnu leđa su klasik, a sve više će se mladenki odlučiti na moderni čvor koji će davati dojam uzvišenosti i dodatne ljepote u koju će svi gledati. Mašnice daju romantični, ali ne previše ženstveni dojam klasičnom kroju vjenčanice.

Mašne na vjenčanicama proljeće 2017.

 

U moru bijelih i kremastih vjenčanica dizajneri su se odlučili u novoj godini krenuti sa nježnim pastelnim bojama poput roze, boje breskve, lavande ili ledeno plave. Nježne boje daju dozu originalnosti koja prevladava nad tradicionalnim vjenčanicama.

Nježne pastelne boje na vjenčanicama proljeće 2017.