objavljeno: 09.04.2009

Osoban poklon učinit će vjenčanje posebnim

Osoban poklon učinit će vjenčanje posebnim
"Originalan poklon ne mora koštati puno, već je ideja važna. Ako su mladenci strastveni sakupljači nečega, poklonite im za vjenčanje dio koji im nedostaje."

Naravno, uvijek možete smisliti i neki originalan poklon koji ne mora koštati puno. Ako su mladenci strastveni sakupljači nečega, a Vi im možete pokloniti primjerak koji nemaju (ne mora se raditi o nečem jako skupom), poklon će biti pun pogodak! Oboje vole nekog tko će održati koncert u Hrvatskoj ili blizini, ali karte su skupe? Zašto im ne biste omogućili provod na kojem će Vam biti zahvalni?

Imate li krojački salon, možete sašiti – ako ne već vjenčanicu, onda haljinu za poslije ponoći ili haljine za djeveruše (ako će ih biti).

Možete se potruditi i napraviti nešto, npr. album koji će pratiti ljubav Vaših prijatelja mladenaca – nađite fotografije za koje su i zaboravili da postoje i podsjetite ih na trenutke s početka veze ili zajedničke roštilje, more, odlaske na bazene… Nema veze ako su fotografije Vaše i oni nisu 'glavne zvijezde na njima'. Dovoljno je da su negdje na fotografiji, a bit će dovoljna i ulaznica za klub u kojem ste bili ili u kojem su se upoznali ili fotografija tobogana niz koji se spustio da je impresionira. Dodajte komentare, podsjetite ih na neki dan, ili, još bolje, napišite nešto lijepo što Vam je on rekao o njoj i ona o njemu, a što će sad možda pročitati prvi put. Ovo uistinu ne mora biti skup, ali bi mogao biti najljepši poklon koji će ikada dobiti.