objavljeno: 06.04.2009

Ideja za poklon: Poseban račun

Ideja za poklon: Poseban račun
"Jedan od originalnijih načina (koji se ipak neće dopasti svima) je otvaranje posebnog računa za ovu svrhu. Mladenci otvore račun posebno za ovu namjenu, a uzvanicima pošalju uplatnice s ispisanim brojem računa, ali s praznim poljem za svotu koja se uplaćuje. Na ovaj način, svatko može uplatiti koliko može i želi. "

Jedan od originalnijih načina (koji se ipak neće dopasti svima) je otvaranje posebnog računa za ovu svrhu. Mladenci otvore račun posebno za ovu namjenu, a uzvanicima pošalju uplatnice s ispisanim brojem računa, ali s praznim poljem za svotu koja se uplaćuje. Na ovaj način, svatko može uplatiti koliko može i želi.

Ovaj i slični načini su prilično uobičajeni u inozemstvu, pogotovo SAD-u. Kod nas je većini ljudi jos uvijek novost, ali ima dvije velike prednosti – ako je gostu koji uplaćuje neugodno zbog svote, može zadržati anonimnost, a mladenci će ipak dobiti toliko potreban novac. Nemojte smetnuti s uma – više malih uplata ipak će novom bračnom paru značiti više od bespotrebnih darova.