objavljeno: 06.05.2014

Medeni mjesec - romantično putovanje

Medeni mjesec - romantično putovanje
"Hoćete li odabrati krstarenje, robinzonsku avanturu, Jadran, Mediteran ili planine najvažnije je da uživajte jedno u drugome, jer najslađa zadovoljstava kriju se u našim odnosima, pažnji i partnerskoj ljubavi."

Uuuuu što primamljivo zvuči….mmmmm… Nešto što su one sanjale cijeli život i nešto što oni detaljno planiraju…

Što bi vas najviše privuklo? Zajedničko planiranje i biranje željene destinacije? Ili avanturistički pristup gdje se bez previše znanja upuštate u nepoznato?! Bilo bi odlično da potraje čitavi mjesec, ali nažalost u užurbanom životu kojeg živimo često se sve svede na tjedan ili desetak dana.

Za Vas smo izdvojili 5 prijedloga za romantično putovanje. Pa krenimo na put i neka bude medeni.

  • Krstarenje

Krstarenje

U velikoj ponudi krstarenja Mediteranom ili prekooceanskim putovanjima, možete posjetiti više gradova u kraćem roku, te okusiti bogatu gastro ponudu. Velika prednost je što imate sve servirano, od doručka do ponoćnih festivala hrane. Kruzeri nude plesne večeri, svečane večere uz kapetanovu zdravicu i mnoštvo rekreativnog sadržaja. Apartmani za mladence su opremljeni po najvišim standardima, a moguće je i organizirati svadbu na kruzeru. Ako volite luksuz, prošećite svoju odabranicu Swarovski stepenicama na Msc Fantasyji ili se relaksirajte u hidromasažnim bazenima uz egzotični koktel. Svakako ćete se vratiti s nezaboravnim uspomenama i fotografijama. Volite li zalazak sunca, dinamično putovanje i buđenje svaki dan u drugom gradu, ovo je pravi izbor za Vas.

Cijene krstarenja su sve povoljnije, a često se nude i u last minute paketima. Svakako računajte na lučke pristojbe koje se naknadno plaćaju.

  • Jadranska obala

Hvar

Naša bogata i raznovrsna obala, odličan je izbor za one koji uživaju u suncu, plaži i odmoru. Nude se apartmani, hoteli ili sve popularniji hosteli. No, možda ste avanturisti pa ćete svoj medeni mjesec radije planirati u nekom kampu, pod vedrim nebom i u doticaju sa prirodom.

Ukoliko se odlučite na našu obalu, nećete upoznati novu kulturu, ali ćete imati svo vrijeme za Vašu bolju polovicu.

Cijene variraju i mogu se pronaći vrlo povoljni, kao i vrlo luksuzni smještaji.

  • Robinzonska avantura

Robinzonski odmor

Ako ste Vi i Vaš partner pustolovnog duha, možete jedno drugoga iznenaditi putovanjem u nepoznato. Dogovorite početnu destinaciju, a potom dan za danom neka svatko odabere kuda ćete dalje.

Također Vas mogu s putovanjem iznenaditi Vaši kumovi tako da Vam ne kažu gdje ćete ići, sve dok ne stignete na aerodrom ili kolodvor.

Cijena je također avanturistička, ali upravo zato može biti i super povoljna.

  • Mediteran

Odmor u Grčkoj

U bogatoj ponudi putovanja na Mediteranu možete uživati u potpuno novoj kulturi i hrani, upoznati nove ljude i običaje. Od Italije, Grčke, Turske, Tunisa pa sve do Španjolske, Francuske ili Portugala. Mogućnosti je puno, a Mediteran svakako nudi umjereno toplu i ugodnu klimu, bogatu vegetaciju i kulinarske delicije iz srca prirode i mora.

U ponudi su first i last minute putovanja, po vrlo povoljnim cijenama već od 2 000 kuna po osobi.

  • Planine

Uživanje u pogledu na planine

Ako ste više zimski tip i raduje Vas snijeg i zimske aktivnosti, medeni mjesec možete provesti u toplo-hladnoj varijanti nekog ugodnog skijališta. Također preporučujemo da termin bude oko božićnih i novogodišnjih blagdana kako bi svečanost bila još bogatija i posebnija.

Kupite si iste kapice ili rukavice, omotajte se u iste šalove…i postanite jedno pod toplim prekrivačem u idiličnoj kolibi. Umjesto koktela, skuhajte čaj s rumom ili kuhano vino.

Cijena može biti malo veća, ali opravdano.

I najvažnije od svega…gdje god otputovali, uživajte jedno u drugome, jer najslađa zadovoljstava kriju se u našim odnosima, pažnji i partnerskoj ljubavi.