objavljeno: 11.12.2014

Mella Mi - agencija za organizaciju vjenčanja

Mella Mi - agencija za organizaciju vjenčanja
"Uštedite svoje vrijeme i novac, prepustite organizaciju svog vjenčanja profesionalcima. Mi stvaramo doživljaje! Svako vjenčanje na kojem radimo je jedinstvena kreacija, priča koja treba biti ispričana po prvi puta. I vaše vjenčanje može biti jedinstveno i dostojno vaše osobnosti i stila."

Adresa: Braće Domany 8, 10 000 Zagreb
Telefon: 01 7888 362, 091 156 9238 Doris, 099 502 5642 Goran
E-mail: [email protected]
Internet stranica: agencija-vjencanja.com
Facebook: Mella Mi Agencija za vjenčanje

Zašto odabrati agenciju za vjenčanje

U suradnji s Vama osmislit ćemo ideju, priču i stil vjenčanja. Saslušat ćemo Vaše ukuse i želje, Vaša očekivanja, što volite, a što ne.

Vjenčanju pristupamo vrlo osobno i kada Vas upoznamo osmisliti ćemo i predložiti koncept vjenčanja. Vaše će vjenčanje imati Vaš osobni stil i biti jedinstveno kao i Vi. Stotine detalja stvoriti će jedan doživljaj, originalnu kreaciju koja će goste ostaviti bez daha i koju će dugo, dugo pamtiti. Od dvorane do dekoracija, od pozivnica do rasporeda sjedenja... ništa ne prepuštamo slučaju.

Mi radimo isključivo kao Vaš agent. Ne vjerujemo u pakete ponude ili vjenčanja “po šabloni”. Sve detalje koje osmislimo i usluge koje odaberemo biti će samo zato jer ste Vi to što jeste. Vaš budžet shvaćamo vrlo ozbiljno kao da trošimo vlastiti novac. Već dugo godina pratimo tržište i ponude, stoga bez obzira koliki Vaš budžet bio – očekujte kvalitetu.