objavljeno: 16.11.2009

Moments

Moments
"Agencija za organizaciju vjenčanja, korporativnih i privatnih evenata. Mi smo ovdje kako bi osigurali da sve prođe bez greške!"

Telefon: 091/ 255 44 00 Lana, 091/ 255 43 99 Anna Maria
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.moments.hr
Facebook stranica

Agencija za organizaciju vjenčanja, korporativnih i privatnih evenata.

U agenciji Moments znamo kako organizirati luksuzno ili decentno, tematsko ili romantično, raskošno ili nježno, veliko ili malo, ali nipošto manje jedinstveno i spektakularno, vjenčanje ili event.

Jasno nam je da svi žele svadbenu svečanost ili event koji će se pamtiti, ali nema svaki mogućnosti niti vještina koje su potrebne u planiranju i izvršavanju Vaših želja u skladu s mogućnostima. Moments je tim koji će s Vama raditi na oživljavanju Vaše vizije. Iako konačnu odluku prilikom organizacije morate donijeti Vi sami, veliku ulogu igraju dobavljači i partneri. Agencija Moments posluje sa pouzdanim, kreativnim i talentiranim profesionalcima te zajedno ostvaruju Vaše snove.

Unajmljivanje popularno nazvanog "wedding plannera" je dokazana ušteda ne samo Vašeg vremena, nego i novca. Smanjuje stres i nervozu, štedi Vaše vrijeme kojega je ionako premalo. Dočekajte veliki dan sretni i zadovoljni, sa svakom sekundom uigranom do savršenstva.

Našim paket uslugama agencija Moments ne samo da se brine o Vašoj svečanosti, već stapa sve dijeliće priče u konačni, veličanstveni rezultat...Vaš poseban dan!

Paketi agencije Moments, "Dan Koordinacije", "Paket pune organizacije" i "Paket planiranja destinacije", mogu se dogovoriti na prvom, inicijalnom, opuštenom druženju i besplatnom savjetovanju!