objavljeno: 08.07.2015

Igraj se s nama i osvoji TOP popuste!

Igraj se s nama i osvoji TOP popuste!
"Gala Holiday luksuzni apartmani mladencima daruju 50 posto popusta na cijenu noćenja u Gala Lavender apartmanu – najromantičnijem apartmanu u Zagrebu. Darujemo 50 posto popusta na usluge fotografiranja mladenca."

Provedite prvu bračnu noć za samo 45 eura u elegantnom apartmanu, u srcu metropole, u kojem će vas dočekati Gala Holiday poklon iznenađenje! U istoj zgradi nalaze se i Gala Red te Gala Green apartmani koji mogu smjestiti ukupno 12 osoba – vašu obitelj ili vaše prijatelje.

Vaš najvažniji dan u životu neka bude ovjekovječen fotoaparatom Gorana Šerbule, fotografa s višegodišnjim iskustvom, koji će samo Vama ponuditi popust od 50 posto, fotografirajući Vas na lokacijama na kojima vi to želite! 

Gala Holiday apartman za mladence

Vaš zadatak je sljedeći: na Facebook stranici 1. Gala Holiday, 2. UdajemSe.hr, 3. Nova Arena Net i 4. Ljubav.info ispod linka s tekstom stavite najsmješniju fotografiju Vas i Vašeg budućeg mladoženje ili mladenke – označite (tagirajte) barem 20 svojih prijatelja! Naravno, obavezno lajkajte post i podijelite ga na svom zidu, a 15.08. objavit ćemo najsretniji par! I, na kraju, obavezno se prijavi za primanje newslettera na UdajemSe.hr (desno ispod Facebook boksa)!

Detalje i datume fotografiranja i rezervacije apartmana dogovorit ćemo nakon izvlačenja sretnog para!

Pogledajte internet stranice:

Gala-holiday
Udajemse.hr
NovaArena.net
Ljubav.info

Gala Holiday apartman za mladence