objavljeno: 04.03.2015

Savjet za kupovinu: vjenčanica je osnova svakog vjenčanja

Savjet za kupovinu: vjenčanica je osnova svakog vjenčanja
"Najam vjenčanice je i dalje u modi. Raspitajte se što sve ulazi u najam vjenčanice koja diktira temu vjenčanja, dekoraciju, buket, odijelo mladoženje i apsolutno sve."

Zaprosio Vas je? Čestitamo!

Prvo što nam pada na pamet kad se spomene vjenčanje je vjenčanica. Ona je osnova svakog vjenčanja jer će se po vjenčanici koju mladenka izabere birati dekoracija, tema vjenčanja, buket, odijelo mladoženje i još puno bitnih detalja.

Iz tog razloga bi svakoj mladenki ukazali na par stvari o kojima bi trebale voditi računa prije nego li krenu u potragu za onom pravom.

Kao što već i same znate svaki oblik tijela podržava drugačiji model vjenčanice iz tog razloga bi bilo jako dobro da u salonu vjenčanica isprobate više različitih modela kao i boje vjenčanice. Najveći problem se upravo pojavi kada mladenke zacrtaju što bi željele odjenuti, isprobaju model i shvate da im to ne stoji dobro. Često tada budu razočarane, zato je topla preporuka idite otvorenih opcija isprobajte sve boje, modele i krojeve, a tek onda odlučite što Vam se dopada.

U Hrvatskoj je još uvijek u modi najam vjenčanica koji je uvijek povoljniji od kupnje ili prvog nošenje, ali mladenke moraju biti svjesne mogućih rizika i da cijenu koju plaćaju za najam je daleko niža od one kupovne.

Mari vjenčanice (Foto: Hrvoje Saršon)

Vjenčanje je prekrasan čin i bilo bi dobro da se u obilasku raspitate i o cijenama kupovine jer svaka djevojka zaslužuje svoju vjenčanicu iz snova. Raspitajte se kod obilazaka salona što sve ulazi u cijenu najma ili kupnje te što se dodatno plaća da se ne bi neugodno iznenadili pri plaćanju vjenčanice
Sretno!

Piše: Marie vjenčanice
Foto: Hrvoje Saršon