objavljeno: 18.06.2014

U Kaos na savršenu frizuru i makeup

U Kaos na savršenu frizuru i makeup
"Frizerski salon Kaos napravio je posebnu ponudu za sve posjetitelje UdajemSe.hr, koji će dobiti frizuru i šminkanje za 300 kuna! Navratite u Zaprešić i izađite iz salona sa vrhunskom frizurom i izgledom kojeg se ne bi posramili niti top modeli."

Frizerski salon Kaos je više od frizerskog salona ili salona za uljepšavanje. To je mjesto u kojem u ugodnoj atmosferi i društvu možete doći na čašicu razgovora, te izaći iz salona sa vrhunskom frizurom i izgledom kojeg se ne bi posramili niti top modeli.

Salon u Zaprešiću je mjesto koje svi dobro znaju jer vlasnica i osoblje konstantno rade na usavršavanju svojih usluga, a posebnu pažnju posvećuju mladenkama i izgledu za njihov dan. Šminkanje i frizure za vjenčanja su nešto što se radi sa izuzetnom pažnjom i ljubavi tako da mladenke mogu opušteno sjediti i uživati u pripremi za njihov dan iz snova.

Usluge kojima se Frizerski salon Kaos hvali su frizerske usluge za žene i muškarce, šišanja, bojanja pramenove te profesionalno šminkanje.

Frizura i makeup frizerskog salona Kaos

Frizerske usluge i tehnike make-upa zahtijevaju neprestano usavršavanje i nadograđivanje znanja te praćenje trendova što ćete u Kaosu lako uočiti jer iskustvo dolazi do izražaja. Svakim potezom vidjet ćete lakoću i savršenstvo profesionalaca, a krajnji rezultat ostavit će Vas bez daha. Vlasnica salona svoju je tehniku šminkanja usavršavala kod brojnih vizažistica među kojima je i Emeše Bačkai.

Frizerski salon Kaos napravio je posebnu ponudu za sve posjetitelje portala UdajemSe.hr, koji će dobiti frizuru i šminkanje za 300 kuna! Ponuda koju svakako vrijedi iskoristiti!

 


Frizerski salon Kaos Adresa: Antuna Mihanovića 3, 10290 Zaprešić
Telefon: 092/ 12563 88
Kontakt: [email protected]
Internet stranica: www.salon-kaos.hr
Facebook stranica