objavljeno: 07.03.2011

Zašto je potrebna dodatna rasvjeta?

Zašto je potrebna dodatna rasvjeta?
"Osmišljenim i detaljno isplaniranim postavljanjem rasvjete izvlači se maksimum od prostora. Samo rasvjetom se mogu naglasiti svi ključni trenuci na vjenčanju."

Izvođači koje ste angažirali koriste rasvjetu koja je namijenjena isključivo njima, odnosno tom djelu prostora gdje se nalaze. Ali što je s onim velikim ostatkom prostora koji je ostao djelomično osvijetljen, odnosno osvijetljen običnom bijelom rasvjetom koju nudi sala? (lusteri, žarulje, itd..)

Dodatnom rasvjetom postižemo jedinstven efekt i upravo ona je ta koja će ”oživiti” i osvježiti prostor. Svaki fotograf i snimatelj će se složiti da je potrebna dodatna rasvjeta koja je neophodna da bi se dobila dobra fotografija ili video materijal.

Jedino na taj način može se postići maksimalna estetika i ekskluzivnost koja je potrebna za postizanje savršene atmosfere na vašem vjenčanju.

Osmišljenim i detaljno isplaniranim postavljanjem rasvjete, izvlači se maksimum od prostora, tj. sale koju ste izabrali. Samo rasvjetom se mogu naglasiti svi ključni trenuci na vašem vjenčanju.


Otkrit ćemo vam neke od načina kako rasvjetom možete ”začiniti” svoje vjenčanje:

  • bojanje kompletne sale u boje raznih nijansi
  • bojanje stola mladenaca
  • osvjetljenje plesnog podija light-show uređajima
  • ispisivanje imena mladenaca po zidovima
  • pratnja mladenaca svjetlosnim topom (prvi ples, rezanje torte)
  • postavljanje uređaja za specijalne efekte (raspršivač balončića, dim mašina, mašina za niski dim, generator snijega, generator pjene itd…)

Svi mladenci koji u tekućoj godini rezerviraju termin za sljedeću godinu, dobivaju popust od 10%. Također, postoji mogućnost da sami po želji konfigurirate aranžman opreme koji vama najviše odgovara.