objavljeno: 12.10.2010

Glazbene zvijezde na vjenčanju

Glazbene zvijezde na vjenčanju
"Maja Šuput, Jasmin Stavros, Popularni Jole i mnogi drugi glazbenici sve više nastupaju po vjenčanjima i zaista vrijede svake lipe jer naprave pravi show."

Teška su vremena u Hrvatskoj i svijetu, pa sve više glazbene zvijezde traže izvor dodatne zarade na raznim gažama. Mnogo bendova, pjevača i pjevačica traži angažman na vjenčanjima što koriste brojni sretni mladenci.

Godinama su mnoge glazbene zvijezde omalovažavale sviranje i pjevanje na svadbama, ali danas se svi bore za svoj komad kruha. Naravno da nije sa svima tako, ali u današnje vrijeme gotovo svatko ima svoju cijenu. Dok su se neke zvijezde rugale kolegama, drugi glazbenici su zarađivali ovacije i slove kao pravi showmani na vjenčanjima te uspoređuju brojna skandiranja u vjenčanim salama sa prepunim koncertom na kojem su nastupali.

Pogledajte Djevojačko veče Maje Šuput

Među ženama je najpoznatija Maja Šuput, koja gotovo da ne staje tijekom večeri, a brine se za sve goste i želi da se svi sjajno provedu te je njen honorar između 30 000 - 45 000 kuna.

"Kod mene se pleše od prve do zadnje pjesme, nema spavanja na svadbi", kaže sa smiješkom na licu duša svakog vjenčanja Maja Šuput.

Maja Šuput na vjenčanju pjeva svoju pjesmu Svatovska

Za vrhunske zabavljače slove i njeni muški kolege Jasmin Stavros i Joško Čagalj poznatiji kao Popularni Jole, čije se cijene kreću od 50 000 - 75 000 kuna. Obojica su vrhunski zabavljači koji će pjevati, poput Maje Šuput, pjesme dogovorene sa mladencima, svoje pjesme, ali i pjesme po željama. Glazbene zvijezde će držati atmosferu na samom usijanju cijelu večer, a nerijetko pjevaju od 20 sati pa sve do cvrkuta ptica.

Na vjenčanjima možete vidjeti i zvijezde poput Olivera Dragojevića, Gibonnija, Halida Bešlića, Severine, Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Josipe Lisac, Radojke Šverko, Zlatka Pejakovića, Harisa Džinovića pa čak i Mišu Kovača te Marka Perkovića Thompsona. Svi glazbenici danas ne mogu živjeti samo od prodaje albuma i koncerata te prihvaćaju privatne nastupe. Cijene vrhunskih glazbenika kreću se od 75 000 kuna pa na više.


Brojne glazbenike možete angažirati i da Vam otpjevaju samo nekoliko pjesama što će Vas jeftinije koštati, na primjer neku poznatiju klapu za nekih 4 000 kuna, a imat će ogroman odjek jer ćete imati goste iznenađenja koji će učiniti atmosferu romantičnom i veličanstvenom.

Vjerojatno ste pomislili kako je to mnogo novaca, ali, vjerujte nam, da to nije mnogo ako znate da će Vam svi gosti biti na nogama i danima pričati o sjajnom provodu na Vašem vjenčanju. Na kraju krajeva sjetite se da su novci da se troše, a što je novac u usporedbi sa neizbrisivim sjećanjima koja ćete imati nakon dana iz snova.