objavljeno: 24.10.2010

Indijsko vjenčanje: Katy Perry i Russell Brand

Indijsko vjenčanje: Katy Perry i Russell Brand
"Američka pjevačica i britanski komičar štovatelji su indijske kulture te je vjenčanje održano prema indijskim običajima. Luckasti par upoznao se na snimanju filma Get Him To The Greek."

Prelijepa pjevačica Katy Perry i poznati komičar Russell Brand vjenčali su se u subotu, 23. listopada 2010. godine pred 80-ak najbližih prijatelja i članova obitelji u luksuznom ljetovalištu Aman-i-Khas u indijskoj pokrajini Radžastan.

Američka pjevačica Katy (25) i britanski komičar i glumac Russell (35) štovatelji su indijske kulture te je vjenčanje održano prema tamošnjim običajima. Prsten koji je mladenka nosila u nosu nekoliko dana prije vjenčanja te na samoj ceremoniji, a prema indijskom običaju mladoženja ga skine prve bračne noći.

Svjetski poznata mladenka nosila je golublje sivu vjenčanicu sa čipkastim rukavima od Elie Saab Haute Couture. Katy Perry je nosila dva para Casadei cipela. Na ceremoniji je nosila unikatne cipele sa 7.000 dolara tj. 37.000 kuna vrijednim perlama na satenskoj peti, dok su druge bile ravne sandale za plesanje i uživanje.

Luckasti par upoznao se 2010. godine na snimanju filma "Get Him To The Greek" u kojoj je zvijezda Russell, a Katy je imala cameo ulogu. Prema scenariju par se morao poljubiti i od tada su nerazdvojni. Njihova scena iz filma je izbačena u produkciji. Zaručili su se u Jaipuru u Indiji tijekom godišnjeg odmora nakon samo četiri mjeseca veze, a koliko se vole dokazali su i zajedničkim tetovažama na desnim rukama.

Katy Perry i Russell Brand u Indiji

- Mi se samo volimo i želimo se vjenčati pred obitelji i prijateljima, želimo da sve bude normalno. Nismo tajnoviti jer želimo prodati fotografije - rekao je nedavno prije vjenčanja kontroverzni Britanac.

Osiguranje je pazilo da nitko od fotografa ne uspije snimiti sretni par, ali uskoro očekujemo da fotografije procure na internetu.

Katy Perry već dvije godine žari i pali svjetskim top ljestvicama i svaka pjesma koju objavi je pravi hit, a hitom "I Kissed A Girl" probila je led, dok je Russell Brand svoju popularnost u Sjedinjenim Američkim Državama stekao komedijom "Forgetting Sarah Marshall" 2008. godine. Otkako su prohodali, bračni par je postao tema svih rasprava u Hollywoodu, a danas paparazzi prate svaki njihov korak.

Sretni bračni par svoj će medeni mjesec provesti na Maldivima.